Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto kao novi Marvelov junak sa zastrašujućom besmrtnošću
Stigao je prvi trailer filma "Morbius" u kojem Jared Leto ima naslovnu ulogu

Jared Leto kao novi Marvelov junak sa zastrašujućom besmrtnošću

Koliko daleko smo spremni ići kako bismo popravili nešto što je pokvareno? On je otišao predaleko i zbog toga platio visoku cijenu.

Ovog ljeta u kina nam stiže akcijska horor priča o znanstveniku Michaelu Morbiusu koji se, tražeći lijek za svoju rijetku krvnu bolest, slučajno pretvori u živućeg vampira, a djelić ovog nadolazećeg filmskog spektakla pogledajte u prvom službenom traileru filma.

Morbius donosi priču o Michaelu Morbiusu, biokemičaru, dobitniku Nobelove nagrade, koji pokušava izliječiti svoju rijetku krvnu bolest eksperimentalnim postupkom, kombinirajući terapije elektrošokova i vampirske šišmiše. Rezultati su očekivano katastrofalni i doktor Morbius pretvori se u - živog vampira.

Potreba za krvlju kako bi preživio, skrivanje od danjeg svjetla neke su od tradicionalnih vampirskih sposobnosti koje dobije no uz to može i letjeti, ima nadljudsku snagu i mogućnost samoizlječenja. Kada ugrize svoje žrtve i pije njihovu krv, ti napadi često završe smrću, ali nikoga ne pretvaraju u vampira. Unatoč gađenju prema vlastitoj žeđi za krvlju Morbius odlučuje hvatati kriminalce koje smatra nedostojnima života.

Morbius je Spider-Manov spin-off film te, uz Venoma, dio posebnog tzv. Spidersvemira. Morbius, koji je u Marvelovim stripovima ponekad negativac, a ponekad anti-heroj, pripada Spider-Man franšizi, a stvorili su ga Roy Thomas i Gil Kane. Prvi put se pojavio na stranicama stripa o Čudesnom Spider-Manu sada već davne 1971. godine.

Jared Leto našao se u vodećoj ulozi antijunaka Morbiusa. Osim Leta u filmu glume Jared Harris, Adria Arjona, Tyrese Gibson i Matt Smith.

Morbius u kina stiže na ljeto 2020.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    mario mario @ 14.1.2020. 13:51

    Ne izgleda loše ali i dalje mi nije jasno koji je ovo setting. Na kraju trailera vidimo Keatona (99%  Adrian Toomes osim ako ne trolaju) ali onda u jednom sceni vidimo poster Spideyja u kostimu iz  Raimijevih filmova... na kojem piše murderer [spoiler/više u kompletnom prikazu teme]

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala