Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farmerice ispuhivanjem jaja vježbaju usne mišiće
Aluzije na seks jedino su preostalo na imanju koje je prije nekoliko dana napustila kraljica S.

Farmerice ispuhivanjem jaja "vježbaju usne mišiće"

Foto: Nova TV

Optužena da ništa ne radi, Gianna je konačno dobila izgovor da malo predahne. Gianni je Petra ozlijedila prst, a Jurica je to detaljno opisao: "Njega je Petra išla lupit, a Gianna ga je u tom trenutku htjela pomilovati i ova ju je lupila po ruci".  U stalnoj zezanciji Marija i Petre, Gianna je izvukla deblji kraj. "Ajme kako boli, koji udarac ima žena, majke ti!", u bolnom grču je govorila Gianna, aludirajući na Petru.

Mario je kao pravi zaštitnik uzeo vilicu te imobilizirao prst i komentirao: "Da me sad vidi moja profesorica, odmah bi položio prvu pomoć".  Marina je pak bacila komentar o Marijevom ludovanju: "Još nije dosta, Petra se razbila, ova se druga razbila i opet nije dosta".

Gazdarica Sonja je ispuhivala jaja za predstojeće uskršnje blagdane, a Gianna ju je kao pravi znalac obavijestila koje mišiće time razvija: "To ti k'o da si u teretani, pa ove usne mišiće vježbaš". Na obiteljskom sastanku Ivani je bilo upućeno zanimljivo pitanje. Ivana je morala odgovoriti zašto se toliko uporno trudi oko Dine koji je ne doživljava, dok je Boris zaljubljen u nju. Ivana je na to diplomatski odgovorila te rekla da nije primijetila da je Boris zaljubljen u nju, dok je njen odnos s Dinom isključivo prijateljski. Osim neslaganja u radu farmeri su odlučili tko je sljedeći duelist. Svi su odlučili šibicu dati Vajti, a Mario je naglasio da neki ipak više zaslužuju šibicu nego Vajta, ali će poštovati njegovu želju da postane prvi duelist. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala