Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Hudson kao Aretha Franklin u prvom traileru za Respect
Biografsku dramu o legendarnoj R&B i soul pjevačici u kinima očekujemo sredinom kolovoza 2020.

Jennifer Hudson kao Aretha Franklin u prvom traileru za "Respect"

Foto: YouTube

Ovih dana u američka kina je stigao mjuzikl Cats u kojem Jennifer Hudson igra jednu od uloga, a istovremeno smo dobili prvi teaser trailer za film u kojem je ostvarila glavnu ulogu, i to velike dive Arethe Franklin!

Hudson ima glavnu ulogu u biografskoj drami Respect koja nam donosi priču o legendarnoj R&B i soul pjevačici Arethi Franklin koja je preminula prije godinu i pol, a prije svoje smrti sama je izabrala da je glumi Jennifer Hudson. Budući da je riječ o teaseru on vam neće nešto konkretno otkriti, već možemo čuti kako Hudson zvuči dok pjeva naslovnu pjesmu, samo jednu od mnogih hitova koje je imala ova velika američka pjevačica, pijanistica i aktivistica u borbi za ljudska prava.

Režija filma povjerena je kazališnoj redateljici Liesl Tommy, a film obrađuje Arethin put k slavi, od obične zvijezde koja je bila u očevom crkvenom zboru do jedne od najvećih glazbenih legendi i utjecaja 1960-ih. U ostalim ulogama su Forest Whitaker, Marlon Wayans, Mary J. Blige, Audra McDonald, Heather Headley, Tituss Burgess i Marc Maron.

2020. godine očekuje nas još jedna ekranizacija o Arethi Franklin, i to od National Geographica u njihovoj popularnoj antologijskoj seriji Genij koja nosi podnaslov Aretha. U seriji naslovnu ulogu ima Cynthia Erivo, a premijera na malim ekranima bi trebala biti u svibnju.

Film Respect u kinima očekujemo sredinom ili krajem kolovoza sljedeće godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala