Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spektakularno finale showa Supertalent
Dvanaest točaka u borbi za titulu sedmog pobjednika "Supertalenta" i nagradu od 200 tisuća kuna u ponedjeljak 23. prosinca

Spektakularno finale showa "Supertalent"

Nakon osam audicijskih i četiriju polufinalnih emisija te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz sedmu sezonu Supertalenta, u ponedjeljak 23. prosinca gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica showa.

Posljednja emisija donosi najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada! Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede. Osim laskave titule pobjednika sedme sezone showa, natjecatelj koji izbori pobjedu osvojit će i vrijednih 200 tisuća kuna.

Konkurencija među natjecateljima je neumoljiva, a od pet, u finalu će se boriti čak četiri zlatna gumba. Posljednji zlatni gumb koji je izborio veliko finale showa, osmogodišnji hula hooper Matej Mateković, koji je toliko oduševio Igora i Franu da su mu nisu odoljeli stisnuti zlatni gumb na audiciji, u posljednjoj polufinalnoj emisiji ponovno je otopio srca gledatelja i pokazao svoju iznimnu vještinu hoopanja, a za finale najavljuje još veći show. Twirling majstor iz Požege, Benjamin Iličić, kao i Matej nastavlja rušiti predrasude, a da je najbolji u ovome što radi dokazat će još jednom u finalnoj emisiji Supertalenta. U finalu ćemo vidjeti i kralja balansa iz Gane, Hayforda Okinea, koji će ovoga puta balansirati sa zdjelama, dok će Škot Stevie Starr, profesionalni regurgitator, ovoga puta žiri i publiku pokušati šokirati s novim stvarima koje može progutati i potom iz izvratiti iz želuca! Duo Kamikazete ili 'Lude Slovenke' kako ih već zovu, nastavljaju sa svojim ludim akrobacijama. I ovoga puta ostaju u zraku, a sada najavljuju još veći i opasniji spektakl!

U kategoriji pjevača natjecat će se dva zlatna gumba - čudesni kontratenor Marko Antolković kojega je u polufinale lansirala Martina, a u finalu će nastupiti s Verdijevom Traviatom te Jankov zlatni gumb, koju je žiri prozvao čudom od djeteta – Gabriela Braičić, koja će nastupiti s pjesmom Jennifer Hudson And I am telling you I am not going. Djevojka iznimnog glasa, Stella Scholaja, koja svojom inspirativnom pričom dotiče srca gledatelja i u finalu nastupit će sa svojom vlastitom pjesmom, dok će Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu  također i u finalu ostati vjerni grupi Queen. Svoj nastup s nestrpljenjem očekuje i Slovenac Damiano Roi koji je oduševio cijelu naciju, a izvest će svevremensku pjesmu O Holy Night glazbene skupine Il Divo.

Od plesača vidjet ćemo Majin zlatni gumb – moćnu plesnu skupinu Transform crew za koju je Martina kazala kako su razvili svoj osobni potpis, a vidjet ćemo još i šarmantne stepere iz Dubrovnika – skupinu Step'n jazz koji svojim plesom šire nevjerojatnu energiju.

Ne propustite veliko finale u ponedjeljak i doznajte tko će postati sedmi pobjednik Supertalenta!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala