Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolores i Giuliana isprašili iz showa Zvijezde pjevaju
Iako su ispali favoriti, najviše se pričalo o groznom modnom izdanju Barbare Kolar

Dolores i Giuliana isprašili iz showa "Zvijezde pjevaju"

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: HRT

Šibenska glumica nemalo se iznenadila kad je shvatila da je njezin put u showu "Zvijezde pjevao" završio već u trećoj emisiji, i to zahvaljujući glasovima gledatelja. Oni su, naime, od ispadanja spasili Katju Kušec i Đanija Stipaničeva, kojima je žiri dao najniže ocjene, pa će se natjecanje nastaviti bez glumice koja je, podsjećamo, za ovu priliku napravila nove zube i povećala usne.

"Što se to događa? Pa mislila sam da ćemo proći. Šteta što nećemo imati prilike pjevati neke druge žanrove poput soula i balada, gdje bih mogla pokazati da znam pjevati", zavapila je glumica Dolores Lambaša nakon što je doznala da je ispala iz showa. Giuliano je bio nešto smireniji, ali je ipak priznao kako je i on iznenađen, te kako će s Dolores sigurno zapjevati na nekom od svojih nastupa. "Glasovi nam se izvrsno slažu", zaključio je.

Najviše bodova osvojili su Kristina Krepela i Marko Tolja, te Dražen Čuček i Natali Dizdar, ali tema večeri opet je bila Barbara Kolar, naravno, zbog odjeće. Srećom, ovog puta nije bila pretjerano golišava za HTV-ov prime time, već se pojavila u "bavarskom izdanju" o kojem se već naveliko raspravlja na internetskim forumima. "Ima li ta žena oči?! Kako dopušta da na nju stave što god pronađu po HTV-ovim hodnicima?", čudi se jedan gledatelj, očito nesvjesan činjenice da voditeljice kad je odjeća u pitanju i nemaju pravo glasa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala