Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 1.11.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 1.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1.11.

SERIJE / EMISIJE

Vera, HTV 2 u 21 sat
Na miran život u predgrađu pada sjena kad ženu pronađu mrtvu u vrtu iza njezine kuće. Viša inspektorica Vera Stanhope otkriva da susjedi nisu kakvima se čine. Zakopane tajne treba izvući na svjetlo dana kako bi ulovili ubojicu majke dvoje djece Alison Glenn.

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 21:15 sati
Obitelj se okupila na sprovodu. Lola pokušava utješiti slomljenog Sašu. Govori mu kako za ništa nije kriv. Saša još jednom traži od nje da se zakune kako među njima neće biti laži. Lola je prisiljena još jednom lagati čovjeku kojeg voli.

Raskid, HTV 2 u 22:40 sati
Hannah Defoe izvrsna je brakorazvodna odvjetnica. Sretno je udana i uspješna u karijeri te preuzima slučajeve bogatih i poznatih pripadnika londonske elite. Radi za obiteljski ured s impresivnom majkom Ruth i tvrdoglavom mlađom sestrom Ninom. To su moćne žene u potpeticama koje mnogo riskiraju. No Hannah prelazi u konkurentski ured i ponovno se povezuje s jedinim muškarcem zbog kojega je ikad posumnjala u svoj brak...

FILMOVI

Put rata, HTV 1 u 20:05 sati
Film započinje nevjerojatnim prijateljstvom između konja imena Joey i mladića Alberta koji ga dresira. Nakon što ih silom razdvoje, film prati zaprepašćujuće putovanje Joeyja kroz rat i njegovo mijenjanje i inspiriranje života svih kojih susretne putem - britanske vojske, njemačkih vojnika te francuskog farmera i njegove unuke - prije nego priča dosegne svoj emotivni klimaks...

Stol za luzere, RTL u 21:15 sati
Eloise, oslobođena dužnosti kume nakon što je brat mlade nogira SMS porukom, odluči ipak prisustvovati vjenčanju samo kako bi se našla posjednuta s pet drugih neželjenih gostiju za zastrašujućim Stolom 19.

Putnici, Nova TV u 22:15 sati
Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika bude se devedeset godina prerano, nakon što se brod pokvari. Uskoro se Jim i Aurora suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati u svim blagodatima koje su ikada mogli zamisliti, a nedugo potom pojavljuju se i uzajamne simpatije... Sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti. Uz živote pet tisuća putnika za koje odgovaraju, Jim i Aurora morat će raditi zajedno kako bi ih sve spasili.

Heineken: Otmica kralja piva, HTV 1 u 22:55 sati
Istinita triler priča o otmici nizozemskog kralja piva, Alfreda Freddyja Heinekena, za kojeg je plaćena najveća otkupnina u povijesti, u vrijednosti 16 milijuna današnjih eura!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala