Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 27.10.
Nedjeljna večer donosi omiljene filmove nešto starijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 27.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27.10.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Nova epizoda ove nedjelje donosi nova uzbuđenja u domove gledatelja. Vidjet ćemo brojne iznimne talente, a posebno će gledateljima biti zanimljivi i momenti u kojima se žiri odvaži sudjelovati u nastupu natjecatelja. Tako će žiri impresionirati trbušna plesačica Nikolina Stepić, a u toj vještini poželjet će se okušati i Maja Šuput!

Medici: Gospodari Firence, HTV 2 u 22:35 sati
Mediciji se trijumfalno vraćaju u Firencu, a Albizzi je zatvoren zbog pokušaja preuzimanja grada. Gradsko poglavarstvo želi ga osuditi na smrt, ali kada papa Eugenio IV., koji je pobjegao u Firencu zbog nereda u Rimu, zatraži milost za njega, stvari postaju složene. U međuvremenu, Marco Bello oklijeva iznijeti Cosimu svoje sumnje vezane uz Lorenza koji se uskoro treba oženiti. Usto, grofica se mora nositi s činjenicom da ljubavnica njezinog muža živi u njezinoj kući.

FILMOVI

Oceanovih 11, Doma TV u 19:55 sati
Plan je dogovoren. Pravila su jasna. Ako sve bude išlo dobro za Dannya Oceana (George Clooney) i njegove prijatelje, isplata je 150 milijuna dolara. Podijeljeno s 11... Oceanovih jedanaest je spoj vještine Oscarom nagrađenog redatelja Stevena Soderbergha i dovoljno zvjezdane energije da osvijetli zonu Las Vegasa u ovoj otmjenoj pljački.

Predatori, RTL 2 u 20 sati
Royce je čovjek koji je imao tu nesreću da je svojim umijećem ubijanja zadivio Predatora koji ga je oteo i odveo na matični planet Predatora. Tamo Royce sreće još zatočenika - sedmero ljudi iz svih dijelova svijeta koji su također oteti. Sedmero najboljih ubojica na Zemlji. Krvava igra mačke i miša može započeti.

Jackie Brown, HTV 2 u 20:05 sati
Jackie Brown (Pam Grier) je stjuardesa koja biva uhvaćena u krijumčarenju novca koji je njen poslodavac zaradio od prodaje oružja. Na njenu sreću, dvojica detektiva udružuju se s njom kako bi dosli do covjeka iza cijele priče. Pred njom je velika dilema kako postupiti. U cijelu priču uključuje se i Max Cherry (Robert Forster), njen anđeo čuvar u kasnim pedesetima koji se zaljubljuje u Jackie.

Titanic, RTL u 21:15 sati
Priča o gigantskom brodu priča je i o sudbinama stotina nesretnih putnika, a posebno o sudbini mladog Jacka Dawsona i lijepe Rose Dewitt. Izvikujući sada već slavnu rečenicu "Ja sam kralj svijeta!" Leonardo DiCaprio postao je na prvi mah prepoznatljiv i nedjeljiv dio nezaboravnog filma, ali i simbol snage ljubavi...

Dunkirk, Nova TV u 22:50 sati
Film vjerno prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. svibnja do 4. lipnja 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala