Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO serija Čuvari imala najgledaniju premijeru nakon Westworlda
Serija Damona Lindelofa prvi dan je privukla 1,5 milijuna gledatelja na digitalnim platformama

HBO serija "Čuvari" imala najgledaniju premijeru nakon "Westworlda"

Foto: YouTube

Nova verzija Čuvara čeka se već tjednima, ako ne i mjesecima, tako da je uspjeh premijere bio zagarantiran!

Serija koju potpisuje Damon Lindelof prema kultnim stripovima Davea Gibbonsa i Alana Moorea imala je, prema podacima portala Variety, 1,5 milijuna gledatelja ne nekoliko HBO digitalnih platformi (HBO, HBO Now i HBO Go) u noći s nedjelje na ponedjeljak čime je ostvarila najjači digitalni debi za HBO seriju nakon premijere Westworlda u 2016. godini (1,96 milijuna). Na samom HBO kanalu gledalo ju je još oko 800 tisuća gledatelja čime je postala najgledanija nova serija ove godine.

Radnja serije je smještena u alternativnu stvarnost u kojoj su maskirani osvetnici tretirani kao kriminalci. Vremenski je smještena 30 godina nakon događaja iz stripova čime je zamijenila napetost prouzrokovanu Hladnim ratom 1980-ih s modernim događajima koji naglasak imaju na problematiku među rasama s autoritetom policije.

U glavnim ulogama su Jeremy Irons, Regina King, Jean Smart, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, Lily Rose Smith i Adelynn Spoon. Trenutno nije poznato planira li se druga sezona serije.

Čuvari se na našem HBO-u premijerno prikazuju u noći s nedjelje na ponedjeljak u 3 sata te ponedjeljkom u 20 sati za sve one koji nisu mogli gledati premijeru epizode u ranim jutarnjim satima. Druga epizoda na redu je već 28. listopada u 3 sata, odnosno u 20 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala