Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jonah Hill odustao od Batmana, Paul Dano bit će Riddler!
Za Hilla se pričalo da će biti Riddler ili Pingvin, ali sad stižu nove vijesti o izboru novog glavnog negativca za "The Batman"

Jonah Hill odustao od "Batmana", Paul Dano bit će Riddler!

Foto: PR Photos

Prije tri tjedna kružila je vijest kako Jonah Hill pregovara oko uloge negativca u novom Batmanu da bismo sad čuli kako glumac više nije zainteresiran za ulogu.

Sredinom rujna pričalo se da će u rebootu Batmana, koji radi studio Warner Bros. u režiji Matta Reevesa pod nazivom The Batman, uz Roberta Pattinsona koji glumi naslovnu ulogu naći Jonah Hill kao glavni negativac i to Riddler ili Pingvin. Deadline sad ekskluzivno prenosi da su iz pouzdanog izvora čuli kako su pregovori oko uloge jednostavno – propali i Hill je odustao od uloge, a producenti su odmah počeli tražiti nove kandidate. I čini se da su (barem jednog) našli!

The Hollywood Reporter javlja kako je Paul Dano potpisao ugovor s Warner Bros.-om i to za ulogu Riddlera. U njegovoj interpretaciji lik će se punim imenom zvati Edward Nashton, lik kojeg u stripovima kasnije znamo kao Edwarda Nygmu u trenutku kad postane zlikovac. Tvorci Riddlera su Bill Finger i Dick Sprang, a on je superzlikovac koji izaziva Batmana kroz svoje pošalice koje su zapravo zagonetke i tragovi koje najpoznatiji detektiv mora riješiti kako bi ga ulovio. Frank Gorshin i John Astin glumili su ga u TV seriji 1960-ih, a Jim Carrey utjelovio ga je 1995. godine u filmu Batman zauvijek koji je režirao Joel Schumacher.

Mattson Tomlin je s Reevesom napisao scenarij. Osim Pattinsona poznato je da će Jeffrey Wright glumiti načelnika Gordona, a prije nekoliko dana saznali smo da će se Zoë Kravitz naći u ulozi Catwoman.

Jedan od izvora blizak produkciji čak navodi kako za ulogu Pingvina priželjkuju Setha Rogena, a sam redatelj rekao je da za ovaj film priželjkuje nekoliko negativaca.

The Batman u kinima očekujemo 25. lipnja 2021. godine. Snimanje filma kreće krajem ove ili početkom sljedeće godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala