Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Osbourneovi i uz zabrane privukli 10 milijuna ljudi
"Osbournes: Reloaded" novi je projekt opaljene familije kojeg neke televizije ne žele emitirati

Video: Osbourneovi i uz zabrane privukli 10 milijuna ljudi

PIŠE: Dario Petruševski

Novi projekt poznate reality obitelji Osbourne, zabavni serijal jednosatnih emisija "Osbournes: Reloaded" privukao je u svom premijernom prikazivanju čak 10 milijuna američkih gledatelja. Time je zasjeo na drugo mjesto liste gledanosti, odmah iza "Američkog idola", ali uspjeh glazbenog reality showa ipak se ne može mjeriti s Osbourneovima, jer su tako visoku gledanost ostvarili unatoč brojnim zabranama.

Njihov novi reality show odbile su, naime, prikazati brojne američke TV postaje, a neke su ga pomaknule u kasniji termin jer "ne odgovara programskoj shemi namijenjenoj obitelji u prvom redu". A što je to tako skandalozno da se uskraćuje Amerikancima, čiji filmovi i TV proizvodi općenito sadrže najviše bizarnosti, psovki i nasilja? Zapravo - ništa! Luda obitelj se i dalje zabavlja na svoj način, i to nakon nekoliko godina pauze u kojima su vladali tabloidima.

Sharon Osbourne postala je sudac u reality showu "X Factor", ali se više pisalo o njezinim svađama, pa i tučnjavama. Na kraju je projekt napustila, naravno, "do smrti posvađana" s autorom projekta i jednim od najmoćnijih Britanaca, Simonom Cowellom. Kelly i Jack su vodili bitku s alkoholom - sin što dalje od medija, a kći u središtu pozornosti. Nakon što je odigrala Velmu u mjuziklu "Chicago", Kelly je najavila rad na glumačkoj karijeri, ali ništa se , osim redovitih posjeta rehabilitacijskom centru, zapravo nije realiziralo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala