Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno trailer za zadnju sezonu Vikinga!
Uz trailer je stigla objava da će posljednja, šesta sezona imati 20 epizoda koje počinju 4.12. dvosatnom premijerom

Konačno trailer za zadnju sezonu "Vikinga"!

Foto: YouTube

History Channel konačno je objavio prvi trailer za posljednju, šestu sezonu svoje epske serije Vikinzi i uz trailer je otkriven datum premijere zadnjih 20 epizoda.

Šesta sezona serije koja prati dvojicu zaraćene braće koju glume odlični Alex Høgh Andersen i Alexander Ludwig bit će prikazana u dva dijela, a prvi dio će započeti spektakularnom dvosatnom premijerom na History kanalu u srijedu, 4. prosinca, dvije godine nakon početka prethodne, pete sezone.

Vikinzi su na tom kanalu startali 2013. godine i prva su njihova igrana serija prema scenariju. "Uvijek sam znao kako će Vikinzi završiti i iskreno vjerujem da će završetak sage o Ragnaru Lothbroku i njegovim sinovima fanovima dati konačan zaključak i lijep kraj kakav zaslužuju. Nije nam lako, još nam ostaju tih 20 epizoda koje će biti među najambicioznijim i najemotivnijim ikada", rekao je tvorac serije, scenarist i izvršni producent Michael Hirst. U ostalim ulogama su Katheryn Winnick, Jordan Patrick Smith, Georgia Hirst, Gustaf Skarsgard, Marco Ilsø i Danila Kozlovsky.

Radnja nove sezone nastavlja se na kraj prethodne s Bjornom (Ludwig) kao novim vladarom i ujedno herojem svim ljudima koji su dugo bili pod Ivarovim (Høgh Andersen) tiranstvom. Sada se Bjorn kao novi vladar Kattegata svim silama trudi biti najbolji kralj što može biti dok istovremeno ima razne moralne dileme. U međuvremenu, Ivar traži svoju novu sudbinu, a put ga dovodi u Rusiju.

Iz mreže su još u siječnju objavili da će ova sezona ujedno biti i posljednja i da će završiti negdje tijekom 2020. godine te da će ukupno imati 89 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala