Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi pravi trailer za Breaking Bad film ima nekoliko riječi, ali će vas oduševiti
Kakva sudbina čeka Jesseja Pinkmana saznat ćemo 11.10. kad film stiže na Netflix

Prvi pravi trailer za "Breaking Bad" film ima nekoliko riječi, ali će vas oduševiti

Foto: YouTube

Nakon dva teasera za El Camino: A Breaking Bad Movie koja su samo mogla natuknuti o čemu će se raditi u nastavku serije Breaking Bad stigao je puni trailer!

Prvi teaser pokazao nam je Skinny Petea (Charles Baker) koji ne želi otkriti gdje se nalazi njegov prijatelj Jesse Pinkman (Aaron Paul), u drugom teaseru od neki dan smo mogli vidjeti Jesseja u autu kako sluša vijesti o pokolju s kraja serije, a najnoviji prvi pravi trailer u trajanju od čak dvije minute potvrđuje nam da je Pinkman u nastojanju da sačuva vlastitu slobodu. Iako traje dovoljno dugo i dalje ne nudi previše informacija, a jedine riječi koje ćete čuti nalaze se na samom i prilično su moćne. Muškarac dubokog glasa, za kojeg su se mnogi ponadali da je Walter White (Bryan Cranston), pita Pinkmana je li spreman. Pinkman odgovara da jest.

Pinkman je u seriji Breaking Bad bio vrlo tragičan lik: uvijek je ulagao sve i najviše je gubio. Nikad nije poginuo, ali je morao čistiti za drugima. Sad se nalazi u bijegu iz zatočeništva, ali se mora boriti za pravu slobodu. Hoće li njegov lik imati sretan kraj tek ćemo vidjeti.

Scenarij i režiju za film potpisuje tvorac serije Vince Gilligan, a uz Paula i Bakera poznato je da se u filmu pojavljuju Jonathan Banks (Mike) i Matt Jones (Badger). El Camino: A Breaking Bad Movie na Netflix stiže 11. listopada, a u odabranim američkim kinima će se prikazivati samo tri dana.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala