Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 15.9.
Nedjeljna večer sve je samo ne dosadna jer po rasporedu čekaju vas odlični hit filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 15.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15.9.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 3 u 22:15 sati
Harlee i Wozniak vode potragu za oružanim napadačima koji su postavili zasjedu timu i otkrivaju kako će srediti Bianchija. Tim se zajedno bori protiv Verca, koji je napokon došao do dokaza o njihovoj korumpiranosti. Stahl je suspendiran iz FBI-a i sam nastavlja istragu o Harlee i Miguelovoj smrti.

Igre moći, HTV 2 u 23:05 sati
Elizabeth i njezin tim rade na tome da osiguraju oslobađanje američkog novinara kojega drže kao taoca u Sudanu.

FILMOVI

Majstori iluzije, RTL u 20 sati
Četvero darovitih iluzionista zadivljuju javnost nizom hrabro i originalno izvedenih pljački sa skrivenim planom zbog kojeg FBI i Interpol sa strepnjom pokušaju pogoditi njihov sljedeći potez u napetom filmu redatelja Louisa Leterriera (Sudar titana). Skupinu vodi Atlas (Jesse Eisenberg), a publiku će tijekom nastupa zadiviti pljačkom banke u Parizu iz Vegasa, razotkrivanjem kriminalca iz visokih redova i prebacivanjem njegovih milijuna na račune gledatelja, zbunjujući snage čuvara reda i zakona. Specijalni FBI agent Dylan Hobbs (Mark Ruffalo) odlučan je u namjeri da ih zaustavi.

Iskupljenje u Shawshanku, HTV 2 u 20:05 sati
Kvalitetu ovog sad već kultnog filma prepoznale su i mnoge filmske institucije, pa je među ostalim film bio nominiran za 7 Oscara i 2 Zlatna globusa. Američko društvo snimatelja dodijelilo je 1995. Rogeru Deakinsu nagradu za najboljeg snimatelja, a Heartland Film Festival uručio je Franku Darabontu Studio Crystal Heart nagradu.

Indiana Jones i ukleti hram, Doma TV u 21:25 sati
Vrijeme radnje je 1935. godina. Profesor, arheolog i legendarni junak poznat kao Indiana Jones ponovno se vraća u akciju u svojoj najnovijoj pustolovini. Ovaj put se udružuje s pjevačicom u noćnom klubu Wilhelminom "Willie" Scott i 12-godišnjim dječakom po imenu Short Round. Završe u malom siromašnom indijskom selu, čiji seljani vjeruju da je zao duh odveo svu njihovu djecu nakon što je ukraden sveti dragi kamen. Također otkrivaju strah i trepet koji okružuje hram pun zamki poznat kao Ukleti hram!

Spasilačka služba, Nova TV u 21:35 sati
Film prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona, voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti. Kako bi spasio zaljev, morat će se udružiti s mladim i bahatim spasiocem Mattom Brodyjem, koji ne poštuje nikakva pravila.

Bourneovo naslijeđe, RTL u 22:20 sati
CIA je izgubila svaki trag Jasona Bournea (Matt Damon) prije šest tjedana u Moskvi. Istovremeno, Aaron Cross (Jeremy Renner), vladin operativac, nalazi se na tajnom zadatku Ministarstva obrane na Aljasci, gdje mora preživjeti ekstremne vremenske uvjete i naporne treninge, kao dio tajnog eksperimenta u kojem sudjeluje kao pokusni kunić. Naime, Croosu su dane droge koje pojačavaju mentalne i fizičke sposobnosti kod korisnika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala