Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 1.9.
Nedjeljna večer ponovno donosi hrpu hit filmova, od komedija do trilera!

TV Preporuke dana – Nedjelja 1.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 1.9.

SERIJE / EMISIJE

Igre moći, HTV 2 u 22:20 sati
Nakon što je otkrivena potencijalna krtica u CIA-inom lancu krijumčara oružjem, Elizabeth pri ispitivanju osumnjičenika počinje sumnjati na to da se iza operacije krije veća i opasnija sila. Henry je zabrinut jer vjeruje da je kult počeo drogirati njegova operativca. Elizabeth je sa svojim osobljem smislila neobičan način kako riješiti problem krivolova na crne nosoroge u Namibiji.

FILMOVI

Zakon noći, Doma TV u 20 sati
Joe Coughlin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već odavno je okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odgoju. Sada nakon što je tijekom djetinjstva diplomirao na sitnim krađama, Joe je postao najmoćniji gradski mafijaš koji uživa u ulozi odmetnika. No, život s druge strane zakona sa sobom nosi visoku cijenu. U vremenu nemilosrdnih ljudi; ambicija, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome - ni obitelji, a ni prijateljima - ne može se vjerovati.

Traže se pratilje za vjenčanje, RTL u 20 sati
Dva teška partijanera, braća Mike i Dave često unište obiteljska okupljanja svojim neobuzdanim ponašanjem. Kako bi ih spriječili da unište sestrino vjenčanje na Havajima, njihovi roditelji zatraže od njih da na vjenčanje povedu pratnje. Tražeći izlaz iz novonastale situacije, braća stavljaju na internet oglas koji postane medijska senzacija, a priliku za odličnim provodom na Havajima ne žele propustiti djevojke Alice i Tatiana. Ovaj ženski duo nadmudrit će dečke, a cijelo će vjenčanje polako izmicati kontroli.

Brzi i žestoki 3: Tokio drift, RTL 2 u 20:15 sati
Frustrirani mladić iz razdvojene obitelji, Sean Boswell (Lucas Black) želi se potvrditi u svijetu zabranjenih uličnih utrka. Kada ga policija uhiti zbog prekoračenja brzine, nudi mu izbor - može ravno u zatvor ili se preseliti kod svog oca, vojnog službenika, koji je trenutno situiran u Japanu. Iako u početku ima problema priviknuti se na novu kulturu i okružje, Sean se uskoro sprijatelji s ljubiteljem brzine Twinkiejem (Lil Bow Wow), koji ga uvodi u svijet lokalnih utrka.

Nemoguća misija: Odmetnuti, Nova TV u 21:35 sati
Novi nastavak nevjerojatne pustolovine u kojoj Tom Cruise još jednom izvodi vratolomije kojih se ne bi posramili ni najhrabriji kaskaderi! Pred Ethanom Huntom je vjerojatno najteži zadatak do sada, jer su mu protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti učinit će sve da zauvijek unište IMF.

Tko preživi, pričat će, RTL u 22 sata
Autor uspješnice Ted vodi nas na Divlji zapad u svom dobro prepoznatljivom stilu. Urnebesna zabava zajamčena! Radnja ove urnebesne komedije odvija se 1882. godine u Arizoni, Albert, farmer bez samopouzdanja, gubi svoju voljenu djevojku povlačenjem iz dvoboja. Ubrzo susreće zanosnu Annu, te otkriva svoju hrabrost i puni potencijal kad Annin muž, poznati kriminalac, najavi svoj dolazak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala