Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 25.8.
Nedjeljna večer ponovno donosi hit filmove u udarnom terminu od 20 sati

TV Preporuke dana – Nedjelja 25.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25.8.

SERIJE / EMISIJE

Doktor Thorne, HTV 3 u 22:20 sati
Priča o doktoru Thomasu Thorneu koji živi u selu Greshamsburyju u Barsetshireu s prelijepom nećakinjom Mary, djevojkom obdarenom svim mogućim darovima osim novcem.

Igre moći, HTV 2 u 22:25 sati
Elizabeth je šokirana kada joj se novi i nekonvencionalni predsjednik Filipina Datu Andrada (Joel de la Fuente) počeo udvarati tijekom sastanka na kojemu su trebali raspravljati o njegovu odbijanju da sudjeluje u azijsko-pacifičkom teritorijalnom sporazumu. Usto je zamolila Jaya da istraži veze Kevina Parka sa CIA-om. Henry je zabrinut jer mu se operativac, koji je na tajnom zadatku u vjerskom kultu, prestao javljati.

FILMOVI

Collateral, Doma TV u 19:55 sati
Vincent (Tom Cruise) je plaćeni ubojica koji mora izvršiti pet ubojstava diljem Los Angelesa. Plaćen je od strane meksičkog narko bossa koji mu je kao svaki uredni poslodavac dao striktne upute o petorki koja mu na skorašnjem suđenju može doći glave. Vincent studiozno pripremivši svoj krvavi pohod, zbog neupadljivosti uzima taksi s vrlo jednostavnim planom. No, stvar se zakomplicira...

Svi kažu volim te, HTV 2 u 20:05 sati
Među iznimnim filmovima posebno mjesto zauzima Svi kažu volim te, prvi potpuno neočekivani mjuzikl u opusu Woodyja Allena, rađen po uzoru na klasične hollywoodske mjuzikle između tridesetih i pedesetih godina. Naslov filma posuđen je od pjesme iz filma Horse Feather braće Marx, čijem se lideru Grouchu odaje posebna počast u jednoj sekvenci, a spomenimo i da je lik mlade Amerikanke u Europi mali hommage velikom književniku Henryju Jamesu.

Pad Olimpa, RTL u 20:20 sati
Bivši vojni zapovjednik Mike Banning (Gerard Butler) vođa je tajnih agenata koji čuvaju američkog predsjednika Benjanina Ashera (Aaron Eckhart) i garantiraju sigurnost prve američke obitelji. Banning je ujedno i prijatelj predsjednikove obitelji, prve dame Margaret (Ashely Judd) i njihovog sina Connora (Finley Jacobsen). Za vrijeme povratka u Camp David, s jednog događanja i skupljanja priloga za kampanju, predsjednikovo vozilo zbog leda na cesti sleti s mosta, Banning uspije spasiti predsjednika, no vozilo u kojem se nalazi prva dama strovali se s mosta.

Kapetan Amerika: Prvi osvetnik, Nova TV u 21:40 sati
Kapetan Amerika: Prvi osvetnik fokusira se na rano doba Marvelovog univerzuma, u kojem se Steve Rogers dobrovoljno prijavi za sudjelovanje u eksperimentalnom programu koji ga pretvara u super vojnika znanog kao Kapetan Amerika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala