Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 24.8.
Za subotnju večer smo izdvojili velike filmske hitove

TV Preporuke dana – Subota 24.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24.8.

SERIJE / EMISIJE

Diana - sedam dana koji su potresli svijet, HTV 2 u 20:05 sati
Dvodijelni dokumentarni film otkriva napete pripreme i pregovore dok su se monarhija i njihovi savjetnici borili da zaštite princa Williama i Harryja, umire javnost te isplaniraju medijski popraćen pogreb u Westminsterskoj opatiji. Za film govore: Dianino osoblje, najviši savjetnici

Dobra žena, HTV 2 u 20:50 sata
Sastaje se istražna porota koja odlučuje o sudbini Petera Florricka, a postupak vodi pomoćnik državnog odvjetnika Connor Fox. Alicia, Eli i Peterov odvjetnik Mike Tascioni pokušavaju doznati za što ga terete. Alicia i Jason žele mirno provesti zajednički vikend, ali ometa ih njezina obitelj koja gura nos u tuđe posle. Matthew Morrison gostuje u ulozi pomoćnika državnog odvjetnika Connora Foxa, a Will Patton ponovno glumi odvjetnika Mikea Tascionija.

FILMOVI

Lijevi kroše, RTL 2 u u 20 sati
Ova inspirativna akcijska drama, proslavljenog redatelja filma Dan obuke, govori o čovjeku koji je sve imao i sve izgubio – osim nade. Izvrsni Jake Gyllenhaal donosi nam priču o najvećoj životnoj borbi koja slijedi nakon što nestane sve ono što vas drži na nogama.

Auti 2, RTL u u 20 sati
Munjeviti i njegova kompletna ekipa skupa s novim šefom Šlepom zapute se na put oko svijeta kako bi sudjelovali u utrkama pravih šampiona koje se održavaju u pet različitih zemalja: Japanu, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Međutim, Šlep uskoro upadne u slučaj zamjene identiteta i, nakon što spasi britanskog tajnog agenta, potpuno neočekivano se nađe u svijetu međunarodne špijunaže...

Murjaci s klupe, Nova TV u 21:40 sati
Urnebesna krimi komedija redatelja Adama McKayja četvrti je film u kojem McKay surađuje sa slavnim američkim komičarem, glumcem i piscem, Willom Ferrellom. Ferrell se pojavljuje u ulozi Allena Gamblea, smušenog detektiva željnog akcije, dok se jednako slavni Mark Wahlberg nalazi u ulozi njegovog partnera, agresivnog Terryja Hoitza.

Ana Karenjina, HTV 1 u 21:40 sati
Redatelj Joe Wright odlučio je još jednom za glavnu ulogu angažirati Keiru Knightley koja je utjelovila Anu Karenjinu u najnovijoj ekranizaciji ruskoga klasika. Njezinog supruga, visokog državnog službenika Alekseja Karenjina igra Jude Law, dok joj utjehu pruža Aaron Taylor-Johnson koji je utjelovio Vronskog.

James Bond: Operacija Grom, Doma TV u 21:40 sati
Ovo je jedan od najpopularnijih filmova o Jamesu Bondu sa spektakularnim prizorima snimljenim ondje gdje se kreće samo svijet koji živi na najvišoj nozi. Stoga nije čudno da je taj film o Bondu, prema nekim procjenama, producentima donio najviše novca od svih u serijalu. Ovaj je nastavak serijala režirao Terence Young. Scenarij su napisali Richard Maibaum i John Hopkins prema romanu Iana Fleminga.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala