Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za 3. sezonu serije 13 Reasons Why
Serija na Netflix stiže 23.8. a uz trailer stiže vijest da nas čeka još jedna sezona koja će biti posljednja

Trailer za 3. sezonu serije "13 Reasons Why"

Foto: YouTube

Jučer je Netflix razveselio obožavatelje serije 13 Reasons Why: objavljen je trailer za treću sezonu uz vijest da će serija imati još jednu, četvrtu, koja će ujedno biti i posljednja.

Radnja treće sezone smještena je 8 mjeseci nakon događaja iz prethodne sezone. Clay (Dylan Minnette), Tony (Christian Navarro), Jessica (Alisha Boe), Alex (Miles Heizer), Justin (Justin Foley) i Zach (Ross Butler) ponovno imaju jednu veliku tajnu dok istovremeno pokušavaju pomoći Tyleru (Devin Druid) s njegovim oporavkom. Grupu će ovaj put potresti nestanak njihovog nekadašnjeg prijatelja, a Clay će se naći pod policijskim nadzorom. U traileru se jasno može vidjeti o čijem nestanku je riječ.

Prva sezona snimljena je prema istoimenom romanu Jaya Ashera i imala je odličnu gledanost i dobre kritike. Jedna od kontroverzi bila je vezana uz eksplicitnu scenu Hanninog (Katherine Langford) samoubojstva koju je Netflix prije dva tjedna maknuo iz prve sezone. Ostale sezone su originalne priče bez književnog predloška s tim da druga sezona nije dobila dobre ocjene pa treba vidjeti može li se serija izvući s trećom i četvrtom sezonom.

U ostalim ulogama su Timothy Granaderos, Anne Winters, Steven Weber, Brenda Strong, Amy Hargreaves i Grace Saif.

Četvrta sezona već je u produkciji i u središtu radnje će imati zadnje dane glavne ekipe u školi Liberty High te njihovo diplomiranje. Treća sezona 13 Reasons Why na Netflix stiže 23. kolovoza i imat će 13 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala