Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iz HBO-a jasno rekli da Euforija ima rok trajanja
Budući da je riječ o srednjoškolskoj dramskoj seriji ona može trajati nekoliko sezona

Iz HBO-a jasno rekli da "Euforija" ima rok trajanja

Foto: YouTube

Provokativna dramska serija Euforija ne može trajati unedogled, a prema svemu sudeći trajat će najviše nekoliko sezona.

"Likovi su srednjoškolci što znači da imamo najviše još koju sezonu. Serija ima rok trajanja", rekao je predsjednik HBO-a Casey Bloys za TVLine. Dodao je da će u svemu slušati tvorca serije Sama Levinsona i da nemaju određen plan za seriju, ali da je vrlo jasno da ne žele da dođe do toga da 30-godišnji glumci glume srednjoškolce.

Glumačku postavu predvodi talentirana Zendaya (Rue), a ostatak ekipe čine također odlični Hunter Schafer (Jules), Jacob Elordi (Nate), Alexa Demie (Maddy), Sydney Sweeney (Cassie), Barbie Ferreira (Kat) i Maude Apatow (Lexi). Svi glume 17 i 18-godišnjake, a nalaze se u ranim 20-im godinama s tim da je najstarija 24-godišnja Demie koja glumi 17-godišnju Maddy. Prema tome serija sigurno može dobiti još koju sezonu.

Dramska serija se dotakla za mnoge tabu tema vezanih uz srednjoškolce, a to su seks, droga, alkohol i nasilje. S jučerašnjim danom emitirano je sedam epizoda koje na samom HBO-u nemaju previsoku gledanost, ali su zato među najgledanijim na streaming platformama HBO GO i HBO On Demand. Koliko u HBO-u vjeruju u seriju dokazuje i to što je nedavno dobila drugu sezonu.

Serija Euforija se emitira i na našem HBO-u, a u ponedjeljak, 5. kolovoza, bit će emitirana posljednja, osma epizoda u sezoni i to u 20 sati (prije tjedan dana je još išla u 21 sat jer su prije nje bile Male laži koje su završile prošli tjedan). Najavu za posljednju epizodu naziva And Salt the Earth Behind You pogledajte u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala