Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lawrence u ulozi mafijašice
Oskarovka će glumiti u istinitoj priči o Arlyne Brickman, mafijašice koja je postala doušnica za policiju

Jennifer Lawrence u ulozi mafijašice

Foto: PR Photos

Oskarovka će biti i jedna od producentica filma koji se temelji na životu Arlyne Brickman, mafijašice koja je postala doušnica za policiju. Nagrađivani filmaš Paolo Sorrentino trebao bi režirati ovu adaptaciju za koju će scenarij napisati Angelina Burnett.

Priča dakle prati mladu Brickman (Lawrence) koja odrasta među reketarima na Lower East Sideu u New Yorku, a glamurozan mafijaški način života postaje ono što i nju privlači. Uskoro počinje hodati s kriminalcima i odrađivati za njih sitne poslove dok ne shvati da bi to mogla raditi i sama. Na kraju postane doušnica za policiju i velika svjedokinja za vladin slučaj protiv poznate mafijaške obitelji Colombo koja je dominirala organiziranim kriminalom u New Yorku.

"Priča sa ženskog stajališta je nov i uzbudljiv način na koji ćemo ispričati klasičnu mafijašku priču. Nismo mogli zamisliti bolju filmsku ekipu s Jennifer kao glavnom zvijezdom i Paolom na čelu projekta kako bismo na veliki ekran donijeli svu snagu i jedinstvenu perspektivu Arlynine životne priče", za Variety je rekao Brad Weston, osnivač i direktor indie studija Makeready koji je zadužen za film.

Jennifer Lawrence trenutno radi i na zasad neimenovanoj drami koju će režirati Lila Neugebauer i koju sljedeće godine očekujemo u kinima te biografskoj drami Bad Blood u kojoj će glumiti poduzetnicu Elizabeth Holmes, osnivačicu Theranosa koji je javnosti predstavio lažnu revoluciju u testiranju krvi zbog čega su se obogatili te brzo strmoglavili u propast (na HBO-u smo nedavno mogli gledati dokumentarac na tu temu Izumiteljica: Krvava prijevara).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala