Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.7.
Današnja večer donosi poznate starije i novije naslove

TV Preporuke dana – Petak 19.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19.7.

SERIJE / EMISIJE

Pogrešan čovjek, RTL u 20 sati
Dijana ima poseban poklon za Milenu, a zaljubljeni Momo iznenada zaprosi Dijanu. Potom pratimo zbivanja šest mjeseci kasnije. Kalemberovi i Crnkovići imaju veliko obiteljsko okupljanje. Ven se javlja Zoe iz Amerike. Biba i Pero imaju nezgodu na putu do lovačke kuće. Lea dobiva trudove, ali i neočekivanu pomoć.

Deset dana, HTV 2 u 22 sata
Janeina uvjerenost da je Peter odgovoran za Lakein nestanak vodi je u mutne vode pa i u opasnost. Detektiv Bird pokušava razmrsiti sve Janeine laži.

Sherlock, RTL u 0:10 sati
Mycroft želi da Sherlock odgonetne ubojstvo državnog službenika Andrewa Westa te riješi pljačku Bruce-Partington planova, koji sadrže tajne o raketnom naoružanju. No, Sherlock se radije pridruži Lestradu u drugom slučaju. Nakon eksplozije bombaš je uzeo taoce, koji će biti pušteni samo ako Sherlock riješi niz zagonetki, uključujući dvadeset godina staro ubojstvo, prevaru u osiguranju te navodno krivotvorenje davno izgubljene slike.

FILMOVI

Mostovi okruga Madison, HTV 1 u 21 sat
Dvoje običnih ljudi slučajno su se susreli i doživjeli nesvakidašnju romansu. Legendarni Clint Eastwood i Meryl Streep zvijezde su ove strastvene priče o čvrsto povezanim životima – usamljena farmerova supruga i lutajući fotograf ući će u romantičnu vezu koja će ih, iako kratka, oboje duboko promijeniti.

Čuvari galaksije, RTL u 22 sata
Na rubu svemira, američki pilot Peter Quill postat će metom lovaca na glave nakon što ukrade objekt kojeg želi i nemilosrdni zločinac Ronan. Nastao prema Marvelovom stripu film okuplja brojne superjunake, otpadnike kojima nema ništa draže od avanture i izazova koje ona donosi.

Izbor, Nova TV u 22:45 sati
Gabby je studentica medicine koja se zbog toga doseljava u novo predgrađe, gdje odmah dolazi u konflikt s novim susjedom, koji je veterinar i njenih je godina. Gabby ga napada zbog psa i zbog jake muzike koja joj smeta. Međutim, ponovno ga viđa u veterinarskoj stanici, te se počinje zbližavati s njim.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala