Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.7.
Nedjeljna večer ponovno donosi puno hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14.7.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 21:50 sati
Friederike pokušava sve kako bi Petra III. nagnala da se zaljubi u nju - uči ruski jezik i prikazuje se u najboljem svjetlu - vrlo oštroumna i uglađena, spremna je na sve kako bi šarmirala člana ruske carske obitelji.

Igre moći, HTV 2 u 23 sata
Nakon što je skorašnju državnu večeru Sjedinjenih Država i Francuske ugrozio operativac CIA-e kojega je uhitila francuska obavještajna služba, Elizabeth mora pregovarati o njegovu oslobađanju i paziti pri tome da ne otkažu večeru. Russell pokušava privući velike donatore u Daltonovu kampanju. Obitelj McCord dobiva važne vijesti o osobi koja ih uhodi.

FILMOVI

Operacija Swordfish, Doma TV u 19:55 sati
Unutar našega svijeta postoji još jedan svijet: zaštićen je šiframa, lozinkama i najnaprednijim sigurnosnim sustavima. Tamo se čuvaju najdublje tajne, informacije koje nas mogu diskreditirati, inkriminirati i doslovno uništiti. U cijeloj priči vrte se i ogromne količine novca. Riječ je o svijetu nazvanom "Operacija Swordfish". Gabriel Shear (John Travolta) je karizmatični i opasni špijun koji želi ući unutar sistema kako bi mogao financirati svoju specifičnu vrstu patriotizma. Ako uspije, milijuni skriveni u vladinim ilegalnim fondovima bit će njegovi.

X-Men početak: Wolverine, RTL 2 u 20:15 sati
Prethodeći događajima iz X-Men trilogije, film X-Men početak: Wolverine epska je priča o Wolverinovoj (Hugh Jackman) nasilnoj, ali i romantičnoj prošlosti te njegovom složenom odnosu s Victorom Creedom (Liev Schreiber) i zloglasnim programom Oružja X. Wolverine susreće brojne mutante među kojima se pojavljuju i neke od legendi svijeta X-Mena koje već dugo nismo vidjeli.

Batman v Superman: Zora pravde, Nova TV u 21:40 sati
Redatelj Zack Snyder predstavlja nam Batman v Superman: Zora pravednika, s oskarovcem Benom Affleckom u ulozi Batmana/Brucea Waynea i Henryjem Cavillom u ulozi Supermana/Clarka Kenta, prvi film u kojem gledamo obojicu slavnih superjunaka. Dva legendarna superheroja morati će odmjeriti snage kako bi spasili čovječanstvo.

Gravitacija, RTL u 22 sata
Sandra Bullock glumi doktoricu Stone, koja odlazi na svoju prvu misiju u svemir, a George Clooney iskus­nog astronauta Matta Kowalsokg kojem je ovo posljednji let. Međutim, prilikom rutinske svemirske šetnje dogodi se katastrofa i Stone i Kowalski se odvajaju od shuttla, lebdeći bespomoćno u beskrajnu tamu…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala