Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Katherine Heigl dobila ulogu u novoj seriji, a razmišlja o povratku u Uvod u anatomiju
Netflix ju je odabrao za svoju novu seriju, a glumica razmišlja i o seriji iz koje je otišla prije 7 godina

Katherine Heigl dobila ulogu u novoj seriji, a razmišlja o povratku u "Uvod u anatomiju"

Foto: YouTube

Katherine Heigl je (nekad bila) zvijezda serija Uvod u anatomiju i Face, a sad stiže u svoju prvu Netflixovu seriju i to u jednu od glavnih uloga.

Riječ je o adaptaciji bestseller romana Firefly Lane spisateljice Kristin Hannah u kojem je riječ o ljubavi, gubitku i pravom prijateljstvu. Heigl je dobila ulogu Tully Hart, ambiciozne i odane žene, a radnja prati nju i Kate koje se upoznaju kao mlade djevojke i postanu nerazdvojne najbolje prijateljice. U 30 godina proživjele su svakakve uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, depresije i razočarenja, no kad se dogodi velika izdaja dvije prijateljice se razdvoje i čini se da se više nikada neće pomiriti. Još nije poznato tko će se naći u ulozi Kate.

Scenarij će napisati Maggie Friedman dok će autorica romana biti jedna od producentica serije. Peter O’Fallon će režirati prvu epizodu. Ovo je čak treća adaptacija nekog Hannahinog romana: TriStar Pictures priprema ekranizacije romana The Nightingale i The Great Alone.

Heigl se posvetila romantičnim komedijama, no ništa nije ni približno ponovilo uspjeh kao Uvod u anatomiju, a više smo slušali o tome kako je teška za suradnju i nije dobra kolegica. No, u intervjuu za Entertainment Tonight otkrila je da povremeno razmišlja o Izzie, ali da bi njezin povratak nakon sedam godina samo bio zbunjujuć za fanove: "Čini mi se da bi moj povratak bio previše zbunjujuć nakon svega što se u seriji dogodilo sedam godina nakon mog odlaska... i za seriju općenito i za to što je serija sada postala. Mislim da bi se fanovi pitali zašto je ona opet tu", rekla je.

Njezin lik u teoriji je još živ u seriji pa to ne bi bilo u potpunosti nemoguće.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala