Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ubojstva na Divi
Uzbudljiva kriminalistička dramska serija "Ubojstva" premijerno na Diva kanalu od 14. srpnja

Ubojstva na Divi

Ambiciozna, zgodna i pametna detektivka Kate Jameson je najnovija DIVA istražiteljica u seriji Ubojstva, premijerno 14. srpnja u 21:00. Najnovija kriminalistička serija smještena je u gužvu Vancouvera i prati Kate koja pokušava uskladiti privatne i poslovne odnose i komplicirane slučajeve, gdje će se testirati sustav vrijednosti i lojalnost.

Detektivka Kate Jameson (Jessica Lucas) osjeća teret postignuća njezinih roditelja, jer je kći članice Gradskog vijeća Rite Gallo (Venus Terzo) i pokojnog Anthony Jameson-a, odlikovanog policajca Vancouvera koji je poginuo na dužnosti. Kao nova inspektorica u Odjelu za ubojstva, najprije je radila kao policajac u patroli i postigla je najveći rezultat desetljeća na nacionalnom ispitu. Uvijek bliska s ocem, postaje očajna njegovom pogibijom na poslu, gubeći time jedinu osobu koju je beskrajno poštovala. Kada Kate napravi kritičnu pogrešku na poslu, s kobnim posljedicama, nju počinje da pokreće ne samo poređenje s ocem, već i želja da se iskupi za svoju skupu pogrešku. 

U seriji Ubojstva također glume: Dylan Bruce (Orphan Black) kao detektiv Nolan Wells, kojem je Kate partner u Odjelu za ubojstva. Nolan je iskusan detektiv s pomalo grubim dobrim izgledom i smislom za humor kojim skriva svoju traumu teškog razvoda braka. Kada je ubijen Katein partner, Nolan mora da postane njen novi partner, i on u početku nije uopće bio oduševljen zbog toga. Pošto je napredovao svojim radom, on vjeruje da je Kate promaknuta u Odjel uslijed nepotizma i unatoč dokazima koji sugeriraju suprotno. Često radi da bi joj prkosio, ali postoji i nepogrešiva skrivena kemija među njima koja komplicira njihov odnos.

Ovaj tim istražuje nasilnu pljačku banke, slučaj star 15 godina, i tajanstveno ubojstvo u kojem je ubojica posebno zainteresiran za detektivku Jameson.

Ne propustite seriju Ubojstva, premijerno 14. srpnja u 21:00, svake nedjelje, samo na kanalu DIVA. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala