Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC Fight Night iz Stockholma na kanalima Nove TV
Tko će se vratiti na pobjednički tron nakon neuspjeha protiv Jona Jonesa?

UFC Fight Night iz Stockholma na kanalima Nove TV

U subotu, 1. lipnja, ljubitelji borilačkih sportova moći će uživati u novom UFC-ovom spektaklu, ovoga puta iz Globe Arene u švedskoj prijestolnici, Stockholmu. Izravan prijenos borbi na portalu GOL.hr počinje u 19:00, a snimka će biti prikazana u noći sa subote na nedjelju, u 00:30 u programu Nove TV. Gledatelje će kroz borbe u prijenosu voditi iskusni komentatori Vlado Boban i Igor Pokrajac.

Subotnji spektakl predvodit će borba u kojoj će rukavice ukrstiti Alexander Gustafsson i Anthony Smith. Obojici boraca posljednji je protivnik bio Jon Jones, koji je u prosinačkoj borbi bez poteškoća savladao Gustafssona, a ovoga ožujka porazio je i Smitha, koji je u borbi izdržao svih pet rundi. Gustafsson Smitha dočekuje na domaćem terenu, a ova borba predstavlja moguću veliku prekretnicu u njegovoj borilačkoj karijeri. Naime, Šveđanin je u posljednjih šest godina zabilježio samo sedam borbi, od kojih su tri bile pobjede. S druge strane, Amerikanac je u istom razdoblju zabilježio 19 borbi, od kojih 14 pobjeda. 

Sunaslovna borba donosi okršaj u light heavyweight kategoriji, švicarskog borca Volkana Oezdemira i švedsko-albanskog borca Ilira Latifija. Oezdemir u dosadašnjoj karijeri ima 15 pobjeda i četiri poraza, od kojih su čak tri iz posljednje tri borbe protiv Dominicka Reyesa, Anthonyja Smitha i Daniela Cormiera. Latifi u dosadašnjoj karijeri bilježi 14 pobjeda i šest poraza, a posljednji je poraz zabilježio u prosinačkom okršaju s Coreyjem Andersonom.

Subota donosi i borbu light heavyweight kategorije u kojoj će se susresti engleski borac Jimi Manuwa i austrijski borac srpskih korijena Aleksandar Rakić. Manuwa je izgubio sva tri posljednja meča, u kojima se borio protiv Thiaga Santosa, Jana Blachowicza i Volkana Oezdemira. S druge strane, Rakić je do sad zabilježio tri nastupa u svojoj UFC karijeri, gdje je debitirao u rujnu 2017. godine, a pobijedio je Devina Clarka, Justina Ledeta i Francimara Barrosa.

Osim toga, subotnji spektakl donosi okršaj bosanskohercegovačkog borca Damira Hadžovića i američkog borca Christosa Giagosa, kao i borbu američkog borca Devina Clarka i najpoznatijeg srpskog borca Darka Stošića, kojem je mentor bio slavni Mirko Filipović.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala