Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tamara i Ervin odswingali svoje u showu Zvijezde pjevaju
Iako u emisiji ima parova koji još više zavijaju, dobili su najmanje glasova TV gledatelja

Tamara i Ervin "odswingali" svoje u showu "Zvijezde pjevaju"

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: HRT

Kao što se i očekivalo, Tamara Despot i Ervin Baučić postali su prvi par koji je napustio treću sezonu glazbeno-natjecateljskog showa "Zvijezde pjevaju". Kako nijedno od njih nema glazbeni hit, a ne motaju se ni po žutom tisku, bilo je posve izvjesno da će prvi napustiti show, a to su podnijeli stoički i sa smiješkom na licu. "Daj me pozovite u još nešto pa da opet prva ispadnem", našalila se Tamara, pritom misleći na činjenicu da u "Plesu sa zvijezdama" uvijek dobiva najveće "medvjede", pa redovito prva napušta natjecanje.

Giuliano i Dolores osvojili su drugo mjesto prema glasovima žirija, prvi su ponovno Ivana Kindl i Duško Modrinić

Trema polako napušta sudionike emisije "Zvijezde pjevaju", ali to, na žalost svakoga s imalo sluha, nije slučaj s falš tonovima. U drugoj ovosezonskoj emisiji bilo ih je na bacanje, prvenstveno iz ustiju glumice Kristine Krepele, koja ni balzamirano-umjetnim smješkom ne može prekriti loše pjevanje. Svašta se omaklo i HTV-ovoj novinarki Katji Kušec, koja je u kombinaciji s Đanijem Stipaničevom dobila najmanje glasova od žirija. Posebno nezanimljivim pokazao se novinar Mihovil Horvat, koji je u duetu s Marijom Husar infantilno otpjevao "Amazing Grace" i naišao na loše kritike Martine Tomčić i ostatka ekipe koja kao da više jednostavno nema što za reći.

U zabavnom dijelu showa nastupila je Barbara Kolar sa izjavom tjedna.
Nakon prošlotjednog Duškovog vica - "Što prijatelj kaže prijatelju kad mu želi reći da je ostario? Čujem da je Dolores bacila oko na tebe", večeras je za zafrkavanje Dolores bila zadužena Barbara Kolar. "Lijepo je vidjeti kad mladi ljudi vole stare stvari - evo vam naprimjer Dolores." - ispucala je Barbi kao iz topa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala