Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Večeras vas očekuje noć boksa i UFC Fight Night
RTL i Nova TV donose borilačke poslastice navečer nakon 23 sata

Večeras vas očekuje noć boksa i UFC Fight Night

Večeras, 20. travnja na RTL-u od 23:15, uz komentare Antonija Vuksanovića i Marija Preskara, čeka nas još jedna velika noć boksa! U organizaciji Matchroom Boxinga u londonskoj O2 Areni od 23:15 počinje glavna borba, susret u teškoj kategoriji između 27-godišnjeg Britanca Davida Allena (16-4-2, 13 KO) i 39-godišnjeg Australca Lucasa Brownea (28-1, 24 KO). Iste večeri, prije glavnog događanja, održat će se još jedna sjajna borba, ona između Britanca Derecka Chisore (29-9, 21 KO) i Nijemca, rođenog na Kosovu, Senada Gashija (17-2, 17 KO), također u teškoj kategoriji.

Boks: Allen vs. Browne, RTL od 23:15 sati (prijenos)
Dave „White Rhino“ Allen završio je 2018. s nevjerojatnih 6 (4-1-1) odrađenih borbi, što ga svrstalo na 39. mjesto najbojih teškaša svijeta. Sada ga čeka najozbiljniji izazov karijere - Browne, čiji omjer na papiru (28-1, 24 KO) izgleda impresivno, no istina je da karijera Brownea stagnira te da on nije više onaj briljantni bokasač od prije pa se Allen nada da bi borbu mogao završiti i prije zadnjeg zvuka zvona. No jednako tako treba znati da je Browne i dalje vrlo opasan, da je bivši WBA prvak koji je pobijedio izvrsnog Rusa Ruslana Chagaeva i tako postao prvi Australac s WBA pojasom te da je dobio zadnje tri borbe. Kad sve zbrojimo, možemo očekivati izvanrednu boskačku predstavu i Browneovu odličnu pripremu. Izravan prijenos meča gledajte u 23:15 sati.

Boks: Chisora vs. Gashi, RTL od 0:25 (snimka)
Ovo je prvi meč Dereka „WAR“ Chisore nakon poraza protiv Dilliana Whytea. Iako su pitanja o kraju karijere nakon poraza bila česta, 35-godišnjak je odmah odagnao takav scenarij izjavivši da je spreman za susret s bivšim WBO prvakom Josephom Parkerom ili sjajnim neporaženim Oleksandrom Usykom, koji u svibnju ove godine očekuje Carlosa Takamu, dok se Chisora nada da će biti idući protivnik s kojim će boksati Usyk. No prvo Chisora mora svladati Gashija, koji je u u svojih 17 borbi odnio 15 pobjeda te bio poražen dvaput. Snimku možete pogledati u 0:25 sati.

UFC Fight Night: Sankt Petersburg, Nova TV od 23:55 sati
Spektakularni UFC iz Sankt Petersburga: susret dva veterana u glavnoj borbi! Iste večeri ljubitelji borilačkih sportova uživat će u novom UFC Fight Nightu, ovoga puta iz ruskog Sankt Petersburga. Izravan prijenos napetih borbi bit će na portalu GOL.hr s početkom u 19:00, a snimka će istoga dana biti prikazana u 00:10 u programu Nove TV. Gledatelje će kroz prijenos voditi iskusni komentatori Vlado Boban i Zelg Galešić.

Glavna borba ovoga puta donosi okršaj veterana borilačkih spotova, Alistaira Overeema koji će rukavice u teškoj diviziji ukrstiti s Alekseijem Oleinikom. Overeem je svoju posljednju borbu odradio u studenom u Kini gdje je prekidom u prvoj rundi savladao veliku rusku nadu, Sergeja Pavlovicha. Time je prekinuo niz od dva poraza koje su mu nanijeli Francis Ngannou i Curtis Blaydes. Trenutno se nalazi na sedmom mjestu teškaške ljestvice UFC-a, a Oleinik je trenutno plasiran dva mjesta ispod njega. Oleinik je trenutno je u nizu od dvije pobjede, a ukupno je slavio u šest od osam UFC borbi. Predvodio je i prvi ruski UFC event održan u rujnu prošle godine, kada je savladao Marka Hunta.

Sunaslovna borba donosi okršaj dva ruska borca, Islama Makhacheva i Armana Tsarukyana. Makhachev iza sebe ima šest UFC pobjeda, samo je jednom izgubio u karijeri i to od Adriana Martinsa u listopadu 2015. godine. Njegov protivnik, Tsarukyana, u St. Petersburgu po će prvi put ući u oktogon UFC-a.

Vidjet ćemo i još jedan teškaški okršaj, i to između Sergeja Pavlovicha i Marcela Golma, dok će u poluteškoj kategoriji snage odmjeriti Ivan Shtyrkov i Devin Clark. Gledatelji će imati priliku vidjeti i ženski okršaj između Roxanne Modafferi i Antonine Ševčenko, a Krzysztof Jotko pokušat će savladati Alena Amedovskog.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala