Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Snivaj, zlato moje na programu Hrvatske radiotelevizije
Hrvatska radiotelevizija od ponedjeljka 1. travnja ponovno prikazuje seriju "Snivaj, zlato moje"

Serija "Snivaj, zlato moje" na programu Hrvatske radiotelevizije

TV serija u tri epizode Snivaj, zlato moje sentimentalna je komedija koja će gledatelje zaintrigirati nizom situacija, od onih neodoljivo smiješnih pa do dirljivih i tragikomičnih. Snimljena prema romanu Ivana Pahernika, scenarista i redatelja Hrvoja Hitreca, priča je to o zagrebačkom predgrađu od svršetka Drugog svjetskog rata i desetak godina poslije, o ljudima koji se humorom i pjesmom spašavaju od tjeskobne svakodnevice te vremenu usprkos čuvaju svoje običaje i način života. Polazeći od obitelji, dočarana je Trešnjevka na način na koji je nekada disala, prikazujući trešnjevačke purgere, gdje se u pozadini priče komedija isprepliće s bolnom svakodnevicom i ljudskim sudbinama.

U tri nastavka pratit ćete priču o odrastanju, čiji su protagonisti u prvom dijelu djeca, a zatim i djevojke i mladići. U središtu zbivanja je obitelj Škrinjar, koja živi u oskudici u trešnjevačkoj prizemnici. Tomica Škrinjar je od djetinjstva zaljubljen u lijepu Janju, pa kao dječak, a zatim i mladić, ne primjećuje da u kući do njegove izrasta jedna druga ljepotica, Tonka. Posebnu boju i atmosferu seriji daje niz likova iz predgrađa, koji zajedno čine neponovljivi mikrokozmos...

Serija je nastala prema istoimenom filmu koji je na festivalu u Puli osvojio nagradu publike za najbolji film te pet Zlatnih arena. U glavnim su ulogama: Alan Malnar, Ivan Glowatzky, Ljubomir Kerekeš, Ines Bojanić, Tena Gajski, Vlatko Dulić, Danko Ljuština, Frank Kos, Ksenija Ugrina, Višnja Babić i Marija Kohn.

Prvu epizodu serije Snivaj, zlato moje gledajte u ponedjeljak 1. travnja na Prvom programu Hrvatske televizije u 21 sat. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala