Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao novi trailer za Shazam!
Najnoviji trailer za DC-jevog superjunaka donosi nam zabavnu stranu priče o 14-godišnjaku koji postaje odrasli superjunak

Stigao novi trailer za "Shazam!"

Warner Bros. i New Line Cinema napokon su otkrili novi trailer za Shazam!, najnoviji film u DC-jevom proširenom filmskom svijetu.

Redateljsku palicu filma drži David F. Sandberg, a film nam donosi priču o tinejdžeru Billyju koji se, kada uzvikne riječ "Shazam", pretvori u odraslog superjunaka. Asher Angel nalazi se u ulozi dječaka, dok njegovu odraslu verziju utjelovljuje Zachary Levi. Jack Dylan Grazer glumi Billyjevog najboljeg prijatelja, a iako je film smješten u poznati DC svijet, film je u kontrastu s filmovima Batman v Superman i Čovjek od čelika jer nije toliko mračan i ozbiljan već ima "zabavniju" atmosferu.

Službeni sinopsis film objašnjava cijelu radnju:

Svi u sebi imamo superjunaka, samo je potrebno malo magije da se on pojavi. U slučaju Billyja Batsona, izvikivanje jedne riječi - SHAZAM! - i ovaj 14-godišnjak, posvojeno dijete odraslo na ulici, može se pretvoriti u odraslu verziju Superjunaka Shazama, što mu je omogućio drevni čarobnjak. Dijete u srcu - unutar nabildanog, božanskog tijela - Shazam uživa u toj odrasloj verziji sebe radeći ono što bi svaki tinejdžer napravio: zabavljao se! Može li letjeti? Ima li rengenski vid? Može li ispaliti munje iz svojih ruku? Može li preskočiti test iz sociologije? Shazam istražuje granice svojih mogućnosti s radosnom nepromišljenošću djeteta. Međutim, svoje će moći morati brzo svladati kako bi se borio protiv ubojitih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Scenarij za Shazam! potpisuje Henry Gayden, a radio ga je prema priči koju potpisuje s Darrenom Lemkeom. U filmu također glume Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews i Marta Milans. Film u kina stiže 5. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala