Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Epska finalna sezona kriminalističke serije
"Mentalist" - sedma sezona, od 25. veljače na Doma TV-u

Epska finalna sezona kriminalističke serije

Doma TV donosi sedmu sezonu kriminalističke serije Mentalist, koja prati Patricka Janea (Simon Baker), nekonvencionalnog savjetnika agencije CBI koji je cijeli život posvetio hvatanju serijskog ubojice pod imenom Crveni John. Nakon što se u šestoj sezoni napokon obračunao s njim, ni u sedmoj sezoni izazovi za njega nisu gotovi kad ga kontaktira tajanstveni čovjek koji se predstavi kao Lazarus.

Simon Baker, glumac nominiran za nagrade Zlatni Globus i Emmy, utjelovljuje Patricka Janea, neobičnog konzultanta kalifornijskog Istražnog ureda (CBI) koji s lakoćom rješava kompleksne zločine zahvaljujući sjajnim vještinama opažanja i psihološke manipulacije. Iako je poznat po kršenju pravila i neslavnoj vidovnjačkoj prošlosti, agenti s kojima radi cijene njegovu ulogu u rješavanju zamršenih slučajeva i više nego što to katkad pokazuju. U sedmoj sezoni, Jane i Lisbon uživaju u svojoj sve jačoj vezi, uspijevajući je tajiti od svojih kolega. Za to vrijeme FBI istražuje ubojstvo jednog svog pripadnika. Dotični je agent radio u tajnosti u kuglani za koju se vjerovalo da je sjedište poslovanja krijumčara oružja. Janeu u istrazi pomaže agent Ken Spackman (Tim Griffin), a zaključuje da konobarica koja radi u kuglani Tisch (Karina Logue) radi za tu bandu, ali Tisch uspije pobjeći.

Agentica početnica Michelle Vega (Josie Loren) pridružuje se timu i pomaže im uhvatiti Tisch, a ubrzo nakon toga Jane formulira plan kojim će inkriminirati ubojicu. To rezultira hvatanjem vlasnika kuglane, a Jane poslije ustanovi koja je lokacija Tischina skrivenog oružja pa i nju uhite. U sjedištu FBI-a, Jane se nakratko sreće s agentom Pikeom (Pedro Pascal), koji se pita što to Jane može ponuditi Lisbon, netom prije nego što Jane iznenadi Lisbon unajmivši antikni auto.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala