Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 26.1.
Ako nećete pratiti rukometnu utakmicu između Hrvatske i Švedske provjerite koje vas serije i filmovi čekaju na malim ekranima

TV Preporuke dana - Subota 26.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26.1.

SERIJE

Vikinzi, HTV 2 u 22:34h
Heahmund se oporavlja nakon bitke, a Hvitserk dobiva pojačanja od Rollona. Ubbe žali zbog braka s Margrethe i pokušava se pomiriti s Torvi. U Flokijevoj koloniji spaljen je novosagrađeni hram. Uskoro počinju međusobna optuživanja i dolazi do borbe sa smrtnim ishodom.

Imitacije aristokracije, HTV 2 u 23:22h
Aristokratske internetske zvijezde Poppy i Georgie Carlton odučili su saznati što ljude čeka u budućnosti pa će krenuti na zamišljeni put do Marsa. Sastat će se s ljudima koji se nadaju da će preživjeti smak svijeta i s političarem koji ipak ima optimističniju viziju budućnosti. Za kraj će upoznati strastvene obožavatelje znanstvene fantastike. U njihovoj će ih pustolovini pratiti glumac George Takei, koji se proslavio ulogom u "Zvjezdanim stazama."

Gas do daske, Doma TV u 23:35h
Kad Leejeva sestra Kim (Jessika Van) riskira život kako bi mu dojavila da banda Quantou krijumčari žene u Los Angeles, Lee prikuplja informacije o planovima bande bez Carterova znanja. U gostujućim ulogama gledamo Kirka Foxa kao Donovana i Steelea Gagnona kao Derricka. Nakon ubojstva učenika Carter i Lee odlaze na tajni zadatak u elitnu srednju školu gdje saznaju da je žrtva zapravo policajac koji je istraživao drogu na kampusu.

FILMOVI

Fantastična četvorka, RTL 2 u 19:50h
Najdugovječniji Marvelov tim superjunaka dolazi na velika platna u priči o neuklopljenim pojedincima koji, nakon eksperimenta koji pođe po krivu, razviju zapanjujuće sposobnosti. Ujedinjeni, ovi neobični heroji morat će spasiti Zemlju od genijalog zlikovca koji i sam posjeduje nadnaravne vještine.

Opasna veza, Doma TV u 19:55h
Bijelac Chris Mattson (Patrick Wilson) i njegova afro-američka žena, Lisa (Kerry Washington), upravo su kupili novu kuću u četvrti koja je na glasu kao iznimno sigurno mjesto za život. Nažalost, njihova sreća je kratkog vijeka. Abel Turner (Samuel L. Jackson), policajac veteran, prikriveni rasist i njihov prvi susjed, odluči iskoristiti moć koju mu daje značka kako bi se riješio neželjenih pridošlica.

Policajac s Beverly Hillsa, Doma TV u 21:50h
Axel Foley (Eddie Murphy) detroitski je policajac kojega nadređeni šalju na prisilni godišnji odmor pošto nikako ne odustaje od traganja za ubojicom svoga najboljeg prijatelja. Slijedeći trag ubojice, Axela put vodi do Beverly Hillsa, gdje dobiva upozorenje lokalne policije da se ne miješa u istragu. Axel posjećuje svoju prijateljicu Jenny (Lisa Eilbacher), koja radi u galeriji umjetnina, te saznaje kako je njen šef Victor Maitland (Steven Berkoff) zapravo kralj narkomafije i jedan od odgovornih za smrt njegovog prijatelja.

Seks i grad 2, HTV 1 u 22:54h
U dvije godine mnogo toga se promijenilo, a za neke od njih dogodile su se stvari za koje nikad nisu očekivale da će biti moguće. Prijateljstvo… Zabava… Moda… Faca! Sve to i još više nas očekuje u novom nastavku Seksa i grada kojeg je režirao kreator istoimene megapopularne televizijske serije Michael Patrick King.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala