Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 19.1.
Večeras iz programa, uz zanimljive serije i filmove, posebno izdvajamo dva filma s Benom Affleckom

TV Preporuke dana - Subota 19.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19.1.

SERIJE

Završni udarac, RTL 2 u 22:10h
Brenda je bivša detektivka iz Atlante, koju dovode u Los Angeles da bi vodila posebnu policijsku jedinicu zaduženu za rješavanje medijski istaknutih slučajeva ubojstava i premda je izvrsna u svom poslu, ne snalazi se baš u politici policije Los Angelesa, a i njezin tim sumnja u njezine nekonvencionalne metode ispitivanja. Najbolji joj je prijatelj i zaručnik specijalni agent FBI-a Fritz Howard (Jon Tenney), a na poslu joj je veliki oslonac i šef Will Pope (J. K. Simmons).

Vikinzi, HTV 2 u 22:36h
Bitka za Kattegat započinje. Dvije sile spremne su na bojnom polju, a Velika poganska vojska mora donijeti odluku: zatražiti primirje ili ići u otvoreni rat. Floki rješava nesuglasice među naseljenicima. Vođe dviju vojski razmatraju opcije poslije bitke. U Flokijevoj koloniji nema nade u složan život nakon što se dogodi tragedija.

Gas do daske, Doma TV u 23:35h
U premijernoj epizodi serije dolazi do sudara kultura i osobnosti kad staloženi detektiv iz Hong Konga koji sve radi po pravilima i odvažni detektiv iz Los Angelesa istražuju krađu kineskih predmeta u Los Angelesu. Detektiv Lee suzdržani je i časni detektiv i k tomu vrsni poznavatelj borilačkih vještina i munjevitih pokreta koji dolazi u Los Angeles osvetiti navodnu smrt sestre Kim i saznati više o njezinim vezama s kineskom zločinačkom organizacijom. Detektiv Carter s druge je strane drski murjak koji voli igrati po vlastitim pravilima.

FILMOVI

Rat svjetova, Doma TV u 19:55h
Ray Ferrier (Tom Cruise) je radnik iz New Jerseya, kojemu u životu baš i ne cvjetaju ruže, jer sa svojom djecom iz raspadnutog braka nema odnos kakav priželjkuje.No, kada jednoga dana otpočne dugo planirani izvanzemaljski napad na našu planetu, na Rayu je da napravi sve kako bi zaštitio sina Robbieja (Justin Chatwin) i kćer Rachel (Dakota Fanning).

John Carter, RTL 2 u 20h
Glavni junak priče je ratom iscrpljeni, bivši vojni kapetan John Carter (Taylor Kitsch) koji je neobjašnjivo trasportiran na Mars gdje protiv svoje volje postane upleten u sukob epskih proporcija između lokalnih stanovnika planeta koji uključuju Tarsa Tarkasa (Willem Dafoe) i zarobljenu princezu Dejah Thoris (Lynn Collins). U svijetu koji se nalazi na rubu kolapsa, Carter će ponovno pronaći svoju ljudskost nakon što otkrije da sudbina Barsooma i njegovih ljudi leži u njegovim rukama...

Računovođa, Nova TV u 21:40h
Wolff je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija kojeg predvodi Ray King. Istovremeno, Wolff počne raditi za moćnu kompaniju unutar koje je Dana Cummings otkrila financijsku malverzaciju koja uključuje milijune dolara.

Armageddon, RTL u 22:15h
Samo 18 dana dijeli Zemlju od sudara s meteorom veličine Teksasa, koji će uništiti sve oblike života. Stručnjaci NASA-e na čelu s direktorom Danom Trumanom (B. B. Thornton), ne imajući drugog izlaza, pozivaju u pomoć najvećeg stručnjaka u bušenju nafte Harryja S. Stampera (B. Willis) na hitno savjetovanje. Harryja, međutim, muče sasvim drugi problemi: njegov najbolji radnik, A. J. Frost (B. Affleck) ujedno je i ljubavnik njegove kćeri Grace (L. Tyler). U trenutku dok poludjeli Harry pokušava ubiti svog budućeg zeta iznenada se pojavi delegacija NASA-e i odvlači ga u njihovo središte. Trumanova ideja je poslati u svemir ekspediciju koja će sletjeti na meteor, probušiti duboku rupu i u njoj aktivirati nuklearnu bombu. Harry prihvaća zadatak, ali pod uvjetom da sam izabere članove ekipe...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala