Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 4.1.
Prvi vikend u novoj godini započenite uz nove serije, nove epizode omiljenih serija ili nekoliko izvrsnih filmova

TV Preporuke dana - Petak 4.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4.1.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05h
Život postaje jeziv kad u grad dođe cirkus Ferrabees sa strašnim klaunovima, prijetećim pismima i smrtno opasnim cirkuskim točkama. Barnaby će se morati suočiti sa svojim strahovima kako bi riješio slučaj.

Završni udarac, RTL 2 u 20:50h
Iznimno hvaljena i nagrađivana kriminalistička serija „Završni udarac“ bavi se intrigantnim slučajevima ubojstva, a zamjenicu šefa losanđeleske policije Brendu Leigh Johnson utjelovila je glumica Kyra Sedgwick. Brenda je bivša detektivka iz Atlante, koju dovode u Los Angeles da bi vodila posebnu policijsku jedinicu zaduženu za rješavanje medijski istaknutih slučajeva ubojstava i premda je izvrsna u svom poslu, ne snalazi se baš u politici policije Los Angelesa, a i njezin tim sumnja u njezine nekonvencionalne metode ispitivanja.

CSI: Cyber zločini, Doma TV u 20:50h
“Hack E. R.” - Kad haker preuzme kontrolu nad svim umreženim medicinskim uređajima u bolnici u Dallasu i prijeti da će ubiti jednog pacijenta svaki sat ako se njegovi zahtjevi ne ispune, cyber-tim mora otkriti izvor i dokučiti kako pristupiti sigurnosnom sustavu. “Gone in 6 Seconds” - Kad muškarca ubije auto bez vozača kojim upravlja Carmen Lopez (Jessica Szohr), Avery i njezin tim moraju pronaći hakera koji preuzima kontrolu nad vozilima te tako izaziva nesreće sa smrtonosnim posljedicama.

FILMOVI

Odmetnuta porota, HTV 1 u 20:05h
Nakon ubojstva supruga u pucnjavi, udovica pokreće tužbu uz pomoć odvjetnika Wendella Rohra (Dustin Hoffman) protiv kompanije koja je proizvela pištolj, navodeći da je znala da dućan oružja, kojem je distribuirala vatreno oružje, krši zakone o prodaji oružja. Kada slučaj odlazi na sud, proizvođač vatrenog oružja želi se osigurati od potencijalno nepovoljnog ishoda pa u svom odvjetničkom timu zapošljava Rankina Fitcha (Gene Hackman), “savjetnika porote”, kojemu je posao saznati dovoljno o članovima porote pa tako može garantirati ishod parnice.

Noć u muzeju, RTL u 21:45h
Larry Daley (Ben Stiller) je sanjar koji je oduvijek slutio da ga čekaju velike stvari u životu, samo što nije znao na koji način ostvariti snove. Niti jedna od njegovih ideja i inovacija nije mu se isplatila pa je bio primoran prihvatiti posao noćnog čuvara u prirodoslovnom muzeju. No Larry nije mogao pretpostaviti da će se jedan tako dosadan i nezanimljiv posao pretvoriti u avanturu njegova života kada shvati da muzej noću postane vrlo živahan.  Egipatsko prokletstvo oživjelo je artefakte i voštane figure, pa dok Atila Bič Božji (Patrick Gallagher) juriša kroz hodnike muzeja, a Tyrannosaurus Rex je željan igre, Larry mora za njima čistiti nered i pritom paziti da niti jedan izložbeni primjerak ne umakne iz muzeja jer će se u dodiru s jutarnjim svjetlom pretvoriti u prah.

Invazija, HTV 1 u 22:10h
Nešto užasno je stiglo na Zemlju, nešto što napada dok spavamo i pretvara nas u bezosjećajne kopije ljudskih bića. Sat ubrzano otkucava dok psihijatrica Carol Bennell (Nicole Kidman) i njen kolega Ben Driscoll (Daniel Craig) kreću na jezivo putovanje u svijet iz najgore noćne more, u kojem, kako bi preživjeli, moraju ostati budni pod svaku cijenu!

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala