Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 2.9.
Večeras iz programa izdvajamo serije "Jane Eyre" i "Lud zbunjen normalan" te nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 2.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2.9.

SERIJE

Jane Eyre, HTV 2 u 20:05h
Jane od Rochestera traži dopust kad sazna da je ujna Reed na samrti. Žena koja ju je odbacila kao dijete sada, na samrtnoj postelji, traži oprost i odaje Jane neke obiteljske tajne. Po povratku Rochester prizna Jane da je voli, prosi je, ali sreće za njih nema ni pred oltarom.

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Marija i Faruk konstatiraju da je krajnje vrijeme da Izet i Damir odsele iz stana. Damir nije problem, ali ne znaju kako da se riješe Izeta. U međuvremenu, Izet pojede tri tanjura pokvarene sarme u San Remu. To trovanje on shvaća kao pokušaj ubojstva, te situaciju okreće u svoju korist. Izet dane i noći provodi učeći povijest umjetnosti. Njegov motiv je naravno žena, međutim, ni ne sluti da je pogriješio u procjeni. U trenutko dok Sarajevo trese potres, u Damirovu ordinaciju dolazi Anita. Anita ima psihički problem vezan za seksualanost. Može doživjeti orgazam samo kada je u neposrednoj životnoj opasnosti. Naravno, za taj njen problem Damir kasno saznaje.

FILMOVI

Medvjedić Paddington, RTL u 19:50h
Ovaj peruanski medvjedić svoje londonske avanture započinje kada se nađe sam i izgubljen na stanici Paddington. No, sreća mu se osmjehne kada ga pronađe obitelj Brown.

Vraćanje duga, Doma TV u 19:55h
Nakon uspješne pljačke azijske bande, Portera (M. Gibson) upuca partner Val (G. Henry) ostavljajući ga da umre i bježi s njegovom ženom Lynn (D. K. Unger). Porter preživi i nakon dužeg oporavka kreće u osvetu, tražeći ono što mu pripada.

Elysium, Nova TV u 21:25h
Radnja filma je smještena u 2159. godinu, a naš planet je uništen zbog prenapučenosti, zagađenja i ratova. Bogati su napustili Zemlju i žive u svemirskoj postaji Elysium gdje uživaju sav luksuz koji si mogu priuštiti. Max (Matt Damon) je također zapeo na Zemlji, a sve se dodatno komplicira kada bude izložen smrtonosnoj radijaciji. Ostalo mu je još samo 5 dana života, a on se trudi pronaći način da ode na Elysium kako bi se izliječio.

Nacionalno blago, RTL u 21:45h
Odvažni Benjamin Franklin Gates (N. Cage) šesta je generacija obitelji u kojoj se od pripovijeda o tajnom zemljovidu koji krije točno odredište zakopanog blaga. Prema priči Benjaminova djeda Johna Adamsa Gatesa (C. Plummer), u koju Benov racionalni otac Patrick (J. Voight) nimalo ne vjeruje, riječ je o neprocjenjivom bogatstvu koje su od 11. do 14. stoljeća na svojim putovanjima Bliskim istokom i Europom prikupili drevni vitezovi templari i sakrili negdje u Americi. Zahvaljujući novčanoj pomoći bogataša Iana Howea (S. Bean), Benjamin i njegov nespretni pomoćnik Riley Poole (J. Bartha) pod arktičkim ledom uspiju otkriti ostatke broda Charlotte, stradalog tijekom američkog Građanskog rata, iz kojih shvate da se zemljovid zakopanog blaga nalazi na poleđini glasovite američke Deklaracije o neovisnosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala