Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Whitney poručuje Rihanni: Ne ponavljaj moje greške!
Posrnula diva obratila se javnosti povodom brutalnog premlaćivanja njezine mlađe kolegice

Whitney poručuje Rihanni: Ne ponavljaj moje greške!

PIŠE: Dario Petruševski

Nakon što su se tabloidi raspisali o tome kako se Rihanna nakon brutalnog premlaćivanja vraća svom nasilnom dečku, 19-godišnjem Chrisu Brownu, na medijski istup odlučila se posrnula diva Whitney Houston. "Ne vraćaj se tom zlostavljaču! Ne ponavljaj moje pogreške!", poručila je Whitney Rihanni i tako dala svojevrsno priznanje onoga o čemu je godinama šutjela - da ju je suprug Bobby Brown dugo psihički i fizički zlostavljao.

Potaknuta Rihanninim problemima, Whitney je tako po prvi put progovorila o paklu u kojem je provela deset godina. Tabloidi su, naime, nebrojeno puta pisali o nasilnom Bobbyju Brownu i nasilju nad pjevačkom divom, ali ona to nikad nije htjela priznati. Otkrila je tek da je zahvaljujući (sad već bivšem) suprugu upala u pakao droge, iz kojeg se izvukla tek prije dvije godine te sad radi na povratničkom albumu.

Dok zvijezde izražavaju potporu Rihanni, Chris Brown svim se silama trudi zaraditi pozitivne bodove u javnosti koja mu više nije ni izbliza naklonjena kao na početku karijere. Nakon što je izgubio tri unosna ugovora, američke radio postaje odlučile su, na zahtjev slušatelja, prestati s emitiranjem njegovih pjesama, a i prodaja debitantskog albuma naglo je pala. Zato je Brown odlučio krenuti na tečaj savladavanja bijesa, s kojeg su već procurile informacije o njegovom ponašanju. Mladi pjevač, prema tvrdnjama "izvora", ne sudjeluje na tečaju, već sjedi sa strane i čeka da odradi 45 sati kako bi se mogao pohvaliti u javnosti.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala