Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hitna 94 ipak dobila još jednu šansu
Liječnička serija vraća se u eter Nove TV, uz brojna iznenađenja kojima se bori za gledanost

"Hitna 94" ipak dobila još jednu šansu

PIŠE: Dario Petruševski, Nova TV
Foto: Nova TV

Iako se o "Hitnoj 94" nakon prvih podataka o gledanosti počelo nazivati "propalim projektom", ta se liječnička serija ipak vraća na male ekrane. Da stvar bude bolja, kao glavna se scenaristica pojavljuje Jelena Veljača, koju je Roman Majetić izbacio iz AVA-e upravo zato što je bez njegovog znanja i dopuštenja svoje scenarističke ideje prodavala drugima.

Na Novu TV se vraćaju markantni doktori Matić, Šimić, mladi liječnici Šibl i Perasović te ostalo medicinsko osoblje Hitne 94. Gledatelji imaju priliku vidjeti kako to izgleda kada se isprepliću životi ljudi, pacijenata, liječnika i sestara hitne pomoći do mjere da je teško odvojiti privatno od poslovnog. U nastavcima koje scenaristički potpisuje Jelena Veljača vidjet ćemo kako se sestra Jasna (Lucija Šerbedžija) snalazi s trudnoćom, ali i činjenicom da sada cijela hitna zna za njezinu vezu sa Šimićem (Saša Anočić). Martina (Tena Gajski) će koristiti sve metode kako bi se ponovno vratila u milost kolega, a Robert (Ozren Opačić) će pokušati preboljeti Saru (Sandra Lončarić). I dok dr. Matić prolazi osobnu i profesionalnu krizu, Ivona (Jelena Perčin) će otkriti kako ju s njim veže nešto više od prolazne avanture.

U epizodnoj ulozi imat ćemo priliku vidjeti Marija Valentića u ulozi profesionalnog boksača Denisa, spremnog na sve za pobjedu u ringu. Zbog velike želje za uspjehom, Denis riskira svoje zdravlje i nesvjesno u opasnost dovodi čak i vlastitu obitelj, a najviše mlađeg brata kojem je upravo on najveći uzor.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala