Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 16.2.
Večeras pogledajte omiljene serije i odlične hit filmove

TV Preporuke dana – Petak 16.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16.2.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother, RTL od 22:15 sati

Istanbulska nevjesta, Nova TV u 21:20 sati
Sureja svrati kod Begum ne znajući da je Faruk kod nje. Faruk i Begum pomisle kako je Sureja doznala za Emira, no Sureja ih pozove na večeru. Svi se vraćaju u kuću u Bursi. Sureja i Faruk vode Emira u zabavni park gdje Sureju zanimaju detalji o Emirovom ocu. Asije čita uroke te kaže kako vidi neprijatelje što uznemiri Ipek i Esmu.

Dolina sreće, HTV 2 u 21:35 sati
Catherine se suočava sa sumanutom Frances, a Johna njegova muka tjera na očajnički potez.

Igra prijestolja, HTV 2 u 23:20 sati
HTV ponovno prikazuje 4. sezonu. Osokoljeni pokoljem na Crvenom vjenčanju, najkrvavijem u povijesti Zapadnih zemalja, Lannisteri čvrsto vladaju sa Željeznog prijestolja. No mogu li svladati svoj vlastiti ego kao i nove prijetnje koje pristižu s juga i istoka?

FILMOVI

Labirint: Nemogući bijeg, RTL u 20:05 sati
U postapokaliptičnom svijetu mladić po imenu Thomas ostavljen je u zajednici dječaka nakon što mu je izbrisano cjelokupno pamćenje. Ubrzo, oni otkrivaju da su zatočeni u labirintu i da će trebati udružiti snage kako bi uspjeli ostvariti nemogući bijeg.

Harry Potter i darovi smrti 2. dio, HTV 1 u 20:05 sati
Harry Potter i Darovi Smrti 2. dio posljednja je avantura mladog čarobnjaka, ispričana kroz dva cjelovečernja filma. Pred vam je posljednji film - veliko finale! Bitka između dobrih i zlih sila svijeta čarobnjaka eskalira u veliki rat. Ulog nikad nije bio veći i nitko nije zaštićen. Harry Potter bit će pozvan prinijeti svoju posljednju žrtvu dok se posljednji okršaj s Voldemortom približava...

Svi putevi vode u Rim, Nova TV u 22:30 sati
Meggie je samohrana majka iz New Yorka koja kreće na put u Toskanu sa svojom buntovnom kćeri Summer. Ondje susreće svojeg bivšeg supruga od kojega Summer krade automobil i bježi u Rim. Počinje avanturistička potraga za Summer u kojoj bivši ljubavnici iznova otkrivaju uzajamno razumijevanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala