Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 2.2.
Večeras pogledajte omiljene serije i odlične filmove

TV Preporuke dana – Petak 2.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2.2.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother, RTL od 20 sati

Istanbulska nevjesta, Nova TV u 21:15 sati
Sureja se slučajno upoznala s bivšom Farukovom djevojkom Begum. Faruku je policijski načelnik rekao da se Adem koristi lažnim imenom i skriva neke tajne. Primjerice, da je bio osuđen za ubojstvo. Senem je ukrala Ipek skupu dijamantnu ogrlicu kako bi smogla novac za Mehmeta.

Dolina sreće, HTV 2 u 21:35 sati
Dar za Ryanov deseti rođendan podsjeti Catherine da je opasnost bliže nego što je mislila.

FILMOVI

Harry Potter i princ miješane krvi, HTV 1 u 20:05 sati
Šesta je godina u čarobnjačkoj školi Hogwarts, predstavljan je novi profesor Horace Slughorn, Harry ide na privatno podučavanje kod prof. Dumbledora kako bi saznao sve tajne Voldemortove prošlosti, a povrh svega toga u njegovim rukama se nađe tajanstvena knjiga napitaka koja je jednom davno pripadala Princu miješane krvi.

Hitman: Agent 47, RTL u 21:35 sati
Hitman: Agent 47 predstavlja vrhunac desetljeća istraživanja i klon je prijašnjeg Agenta 46. Nepredvidljive je snage i brzine te natprosječne inteligencije. Njegova je posljednja meta korporacija koja želi otkriti njegovu tajnu prošlosti kako bi stvorili vojsku još učinkovitijih ubojica. Na ovom će zadatku Agent 47 saznati puno toga o svojem porijeklu, ali i upoznati djevojku, jedinu koja ima informaciju koju korporacija želi. Upravo zbog nje Agent 47 započet će bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.

Kako znaš da je ljubav, Nova TV u 22:30 sati
U vrijeme kada je iznenada nestao njezin poznati svijet, Lisa započne romansu s Mattyjem, bejzbolašem iz prve lige i egocentričnim ženskarom. I prije nego što se njihova veza razbukta, Lisa susretne Georgea, uštogljenog poslovnog čovjeka koji i sam ima osobnih problema, s ocem s jedne strane i zakonom s druge. I kada se čini da je sve propalo, stvari počinju sjedati na svoje mjesto.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala