Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


10 najzanimljivijih serija u 2018. godini
U novoj nas godini čeka pregršt novih serija, a mi smo odabrali njih 10 najzanimljivijih

10 najzanimljivijih serija u 2018. godini

Nova godina je pred vratima i pravo je vrijeme da bacimo oko na nove serije, koje će svjetlo dana ugledati tijekom 2018. godine. Točni datumi svih premijera još nisu poznati, ali ih nestrpljivo iščekujemo.

Black Lightning / The CW , siječanj 2018. 

The CW proširuje svoju ponudu serija o superjunacima. Nova serija fokusira se na nevoljkog superjunaka koji se vraća na dužnost kada kriminal i korupcija u njegovoj zajednici prijeđe sve granice i kada to vše ne može ignorirati. Cress Williams nalazi se u naslovnoj ulozi kao umirovljeni superjunak sa jednistvenimen talentom za sve vezano uz elektricitet, koji je počeo novi život kao ravnatelj srednje škole.

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story / FX, siječanj 2018.

Druga sezona serije Američka kriminalistička priča, pod redateljskom palicom Ryana Murphyja istražit će Giannijevo ubojstvo koje je počinio Andrew Cunanan, čovjek koji je ubio četvero ljudi prije Giannija te počinio samoubojstvo osam dana nakon Giannijeve smrti. Temeljeno na knjizi Maureen Orth, u seriji glume Darren Criss kao Cunanan i Ricky Martin kao Giannijev partner Antonio D'Amico.

Counterpart / Starz, siječanj 2018.

J.K. Simmons glumi u drami koja miješa najbolje elemente špijunskih trilera Hladnog rata i znanstvenu fantastiku. Priča iz pera Justina Marksa smještena je u Berlin, sličan onom kojeg poznajemo, sa nekoliko izmjena, a uključuje klonove, ubojice i vladina zataškavanja.

The Alienist / TNT, siječanj 2018.

Serija je rađena prema istoimenom nagrađivanom međunarodnom bestselleru Caleba Carra, smještenom u 1896. godinu, razdoblju ekstremnog bogatstva i siromaštva te tehnoloških inovacija. Priča počinje sa serijom zastrašujućih ubojstava muških prostitutki koje zgrozi cijeli New York, a kako policija ne zna što bi više napravila zovu u pomoć spomenutog psihologa čija je uloga pripala Danielu Brühlu i novinara kojeg glumi Luke Evans kako bi vodili paralelnu, tajnu istragu. Ubrzo im se pridružuje naizgled obična tajnica Sara Howard (Dakota Fanning) koja je odlučna postati prva detektivka u gradu. Ovaj trojac će uz pomoć psihologije i ranih forenzičnih tehnika odlučno tražiti prve serijske ubojice u New Yorku.

Altered Carbon / Netflix, veljača 2018.

Altered Carbon donosi priču smještenu 300 godina u budućnost. Tehnologija je toliko razvijena da ljudska svijest može biti sačuvana u digitalnim umecima, koji omogućavaju najbogatijima da neprestano produžuju svoj život, umetanjem svoje sačuvane svijesti u novo tijelo. Priča prati elitnog vojnika imena Takeshi Kovacs. On i njegova sestra Reileen Kawahara bili su plaćeni ubojice, koji su postali revolucionari. Kovacs je završio u zatvoru, spremljena mu je svijest te je nekoliko stoljeća kasnije dobio novo tijelo. Njegovu slobodu dogovorio je imućni mogul Laurens Bancroft. No, kako bi dobio pomilovanje za svoje zločine Kovacs mora riješiti ubojstvo - Bancroftovo ubojstvo. Nakon što je ubijen, on je također dobio novo tijelo. Njegovo puštanje na slobodu posebno je privuklo pozornost Kristin Ortega, detektivke komplicirane prošlosti.

Roseanne / ABC, ožujak 2018.

Nova sezona se vraća u svom klasičnom stilu: nove priče koje se bave aktualnim društvenim zbivanjima i problemima uz odličan humor cijele obitelji Conner. Kako je otprije poznato, u seriju se vratila kompletna originalna ekipa: Roseanne Barr (Roseanne), John Goodman (Dan), Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) i Lecy Goranson (Becky). Sarah Chalke, koju smo gledali u ulozi Becky nakon što je Goranson otišla iz serije kako bi se posvetila studiranju, također se vraća, ali u drugoj ulozi. Johnny Galecki (David) će se pojavljivati u gostujućoj ulozi u svakoj epizodi. Novi likovi su Darlenino i Davidovo dvoje djece te D.J.-eva kćer.

Castle Rock / Hulu

Antologijska seija koja povezuje poznate priče i likove iz širokog i šarolikog horor svijeta iz pera Stephena Kinga, smještene u izmišljeni grad Castle Rock. U glavnim se ulogama nalaze Bill Skarsgård, André Holland, Melanie Lynskey i Sissy Spacek.

Točan datum premijere još nije poznat.

Maniac / Netflix

Serija se temelji na norveškoj mračnoj komediji koja se emitirala 2014. godine. Izvorna serija Maniac pratila je jednog od pacijenata u mentalnoj ustanovi koji živi dvostruki život. Jedan herojski u svojoj fantaziji, a drugi u stvarnom svijetu. Dvojicu pacijenata u američkoj verziji glume Jonah Hill i Emma Stone.

Točan datum premijere još nije poznat.

Good Omens / Amazon

Televizijska adaptacija djela Good Omens će se sastojati od šest epizoda, a trebala bi izaći tijekom 2018. godine. Fantasy bestseller su Terry Pratchett i Neil Gaiman zajedno napisali 1990. godine, a donosi priču o Crowleyu i Aziraphaleu koji pokušavaju zaustaviti apokalipsu nakon rođenja antikrista Adama u Lower Tadfieldu u Oxfordshireu u Engleskoj.

Točan datum premijere još nije poznat.

Cloak & Dagger / Freeform

Joe Pokaski donosi dio Marvelovog svijeta na Freeform sa tinejdžerskom dramom koja superjunačku akciju miješa sam malo romantike. Aubrey Joseph (Cloak) i Olivia Holt (Dagger) predvode seriju kao dva tinejdžera koji odjednom dobivaju supermoći te razvijaju odnos.

Točan datum premijere još nije poznat.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala