Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove vijesti za nastavak filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći
Čarobnjački svijet vraća se sljedeće godine, a danas smo dobili prvu službenu sliku glumačke ekipe, službeni naziv i detaljniji opis radnje filma

Nove vijesti za nastavak filma "Čudesne zvijeri i gdje ih naći"

Velike vijesti vezane uz Čudesne zvijeri stižu iz Warner Bros.-a: otkriven je službeni naziv drugog filma, dobili smo prvu fotografiju glavne glumačke ekipe te puno detaljniji opis radnje. Naziv filma je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, a u kina stiže 16. studenog 2018. godine.

Službeni opis nove radnje stigao je zajedno sa opisima pojedinih likova, te nam otkrio nekoliko sitnica koje do sada nisu bile potvrđene, kao primjerice povratak Ezre Millera u ulozi Credencea:

Na kraju prvog filma moćnog zlog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda ulovila je MACUSA (Magical Congress of the United States of America), uz pomoć Newta Scamandera. No, Grindelwald je ispunio svoju prijetnju te pobjegao iz zatvora i krenuo okupljati pristaše, od kojih većina nije ni svjesna njegovih pravih namjera: da dovede sve čistokrvne čarobnjake na vlast kako bi vladali svim nemagičnim bićima.

U pokušaju da osujeti Grindelwaldove planove Albus Dumbledore traži pomoć od svog bivšeg učenika Newta Scamandera, koji mu pristaje pomoći, iako nije svjestan koje ga sve opasnosti čekaju. Povlače se granice dok se ljubav i odanost nalaze na iskušenju, čak i među najiskrenijim prijateljima i obitelji, u sve više podijeljenom čarobnjačkom svijetu.

Jude Law nalazi se u ulozi mladog Albusa Dumbledorea, te preuzima ulogu jednog od najomiljenijih likova autorice J.K. Rowling; Ezra Miller vraća se kao tajanstveni Credence, čija sudbina na kraju prvog filma nije otkrivena; Claudia Kim pojavljuje se kao Maledictus, nositeljica krvne kletve koja će ju u konačnici pretvoriti u zvijer; Zoë Kravitz glumi Letu Lestrange, koja je nekoć bila bliska Newtu Scamanderu, ali je sada zaručena za njegovog brata; Callum Turner pridružuje se glumačkoj ekipi kao Newtov brat Theseus Scamander, proslavljeni ratni junak i voditelj Ureda za aurore u britanskom Ministarstvu magije.

Katherine Waterston vraća se kao Tina Goldstein, koja se vratila na posao aurora u MACUSA-i; Eddie Redmayne ponovno je u ulozi magizoologa Newta Scamandera, koji je sada proslavljen u čarobnjačkom svijetu kao autor knjige Čudesne zvijeri i gdje ih naći; Dan Fogler se vraća u ulogu Jacoba Kowalskija, jedinog bezjaka u grupi; Alison Sudol reprizira svoju ulogu kao Tinina sestra slobodnog duha Queenie Goldstein; dok se Johnny Depp vraća u ulozi moćnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala