Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Supertalent - Potraga za finalistima se nastavlja
Ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta kako bi izborili prolaz u finale

"Supertalent" - Potraga za finalistima se nastavlja

Foto: Nova TV

Nakon što je prvih deset polufinalista probilo led u emisijama uživo te smo dobili prvih dvoje finalista – Martina Kutnara i Step boyse, ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta kako bi izborili prolaz u finale.

Svoje mjesto u finalu pokušat će izboriti imitator Daniel Dizdar koji je mlađoj publici poznatiji kao Spužva Bob. Nakon njegovog nastupa na audiciji Maja je poželjela slušati ga bar još dva sata, a hoće li i ovoga puta doći s impresivnim repertoarom ostaje nam za vidjeti. Žiri i publiku zabavit će i šarmantni Francuz Guy Pardillos s nekim novim mađioničarskim trikovima, dok će Talijanka hrvatskih korijena, Clorinda Varricchio pokušat ponovno zadiviti žiri, posebno Martinu koja je kazala kako joj je njezin nastup bio "iznimno atraktivan i poprilično dosadnjikav".

Od pjevača vidjet ćemo malenog Gabrijela Čačića, najvećeg obožavatelja Miše Kovača te  Helenu Gudelj, djevojku koja je dobila same pohvale žirija i ovacije publike.

U drugoj emisiji uživo nastupit će i Scifidelity orchestra, kojima su direktan ulazak u polufinale osigurali Igor i Rene stisnuvši zlatni gumb. Zanimljivo će biti vidjeti i nastup bubnjara Roka Dubravice čiji se nastup jedino nije svidio Martini. "Sljedeći put bit će još žešće!", poručio je tada Roko, a hoće li ustrajati na tome, ostaje nam za vidjeti.

Osim Rokova nastupa, očekuje nas još jedan nastup koji je podijelio mišljenja žirija – onaj twerkerice Sarah Seifert. Svoje mjesto u finalu pokušat će izboriti i dvije plesne grupe, Megablast Junior koji plešu showdance, a na audiciji su oduševili zanimljivom koreografijom i mističnim kostimima te zagrebačku plesnu grupu B-Residence koja za cilj ima postati najbolja plesna grupa u Europi.

Svakako zanimljiva epizoda je ispred nas, a koje dvije točke će proći dalje, ostaje nam za vidjeti. Ne propustite drugu emisiju uživo ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala