Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Večeras uzbudljiva nova epizoda Supertalenta
Ove nedjelje nas čeka mađarski protiv talijanskog cirkusa, vicevi i Maja Šuput koja se pridružila mladim glazbenicima na pozornici

Večeras uzbudljiva nova epizoda "Supertalenta"

Foto: Nova TV

Peta po redu emisija Supertalenta donosi pregršt zabave te nove, sjajne talente. Vidjet ćemo zanimljive akrobate koji upozoravaju "ovo ne radite kod kuće!", atraktivne cirkuske točke, plesače s raznim plesnim stilovima, kao i inspirativne glazbenike i pjevače.

Natjecatelj Matej Presnac, koji strastveno svira tamburicu već jedanaest godina, s dvojicom prijatelja pokazat će svoje glazbeno umijeće, a prije nego li mu žiri uputi komentar na nastup, Matej će zamoliti Maju Šuput da se popne na pozornici i zapjeva s njima.

Svakako inspirativan nastup osigurat će i glazbeni sastav Deaf band Dlan kojega čini sedmeročlana skupina glazbenika koji sviraju i pjevaju na dva jezika - glasovnom i znakovnom. Samo dvoje od njih su čujeće osobe, dok ostali osjećaju glazbu – vibracijama. "Prepustimo se osjećajima i to je to. Osjećamo glazbu.", kažu te dodaju kako je njihova misija zabaviti i educirati publiku.

Gledatelje će pokušati zabaviti i Anđelko Kečkeš, koji dolazi iz Osijeka, a predstavit će se talentom pričanja šala i viceva. "Ljudima treba vratiti osmijehe na lice!", tvrdi Anđelko koji obožava zabavljati ljude na vjenčanjima i drugim okupljanjima.

Ove nedjelje gledatelji će imati priliku vidjeti i kako to izgleda mađarski, a kako talijanski cirkus. Jump rope, akrobatska skupina iz Mađarske, koju čine dvije sestre Adrien i Kata zajedno s još tri djevojke, preskakanje užeta pretvorile su u uspješnu profesionalnu karijeru. Sestre Adrien i Kata Benhegy počele su preskakati uže prije 26 godina, a nakon 15 godina raznoraznih natjecanja na kojima su nastupale, pozvane su na audiciju za Cirque de Soleil te su, zahvaljujući tome, putovale svijetom s cirkusom. Za svoje nastupe same osmišljavaju koreografiju, izrađuju kostime i skladaju glazbu.

Dašak talijanskog cirkusa prezentirat će Clorinda Varricchio koja se doselila u Hrvatsku kako bi upoznala zemlju svojih predaka. Clorinda također dolazi iz cirkusa u kojemu je upoznala i svoga supruga, a na Supertalentu će se predstaviti hupanjem.

Osim atraktivnih cirkuskih točaka gledatelje Supertalenta očekuju i nastupi koji će ih ostaviti bez teksta, nastupi koji će ih rasplakati, ali i oni koji će ih beskrajno zabaviti. Ne propustite Supertalent u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala