Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 22.10.
Današnja večer donosi novu epizodu "Supertalenta" i nekoliko omiljenih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 22.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 22.10.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05 sati
Friederike i dalje uči ruski jezik i prikazuje se u najboljem svjetlu - vrlo oštroumna i uglađena, spremna je na sve kako bi šarmirala člana ruske carske obitelji. Ali mnogi moćni ljudi ne žele da Friederike postane supruga Petra III. i odluče je otrovati...

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Peta po redu emisija Supertalenta donosi pregršt zabave te nove, sjajne talente. Vidjet ćemo zanimljive akrobate koji upozoravaju „ovo ne radite kod kuće!“, atraktivne cirkuske točke, plesače s raznim plesnim stilovima, kao i inspirativne glazbenike i pjevače.

Priča o Bogu s Morganom Freemanom, HTV 1 u 21:55 sati
Odakle potječe zlo? Morgan Freeman nalazi se sa serijskim ubojicom u najstrože čuvanom zatvoru i traži fizički korijen zla u njegovu mozgu. Egiptologinja Salima Ikram u drevnoj grobnici pokazuje Morganu prikaz vaganja srca i korijene vjerovanja da je ono što činimo u ovom životu važno u drugom životu.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Prstenova družina, Doma TV u 19:55 sati
Jackson je tri filma snimao u kontinuitetu od kraja 1999. do početka 2001. na rodnom Novom Zelandu, a prvi je premijerno prikazan u prosincu 2001. Reakcije su bile sjajne, pa je Gospodar prstenova: Prstenova družina ubrzo postao hit i jedan od najhvaljenijih filmova godine koji je i dan danas uvijek rado gledan na malim ekranima.

Let, RTL u 20 sati
Nakon što je uspješno prizemljio padajući avion i tako spasio putnike od sigurne smrti, protiv pilota Whipa Whitakera je pokrenuta istraga jer se sumnja da je noć prije leta konzumirao alkohol. Whitakeru ne preostaje ništa drugo nego borba za čast, ali i istinu.

Zločesta učiteljica, Nova TV u 22 sata
Elizabet Hasley je učiteljica koju "boli džon". Ona je nepristojna, cinična i potpuno neprilagođena. Pije, drogira se i ne može dočekati dan kada će se bogato udati i napustiti posao učiteljice. Kada je ostavi zaručnik, Elizabeth skuje plan kako osvojiti bogatog i privlačnog nasljednika - na tom će putu morati eliminirati kolegicu Amy i oduprijeti se čarima učitelja tjelesnog.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala