Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 29.9.
Danas na HTV 2 je ponovno odlična krimi večer, a pogledajte što se još nudi od filmova

TV Preporuke dana – Petak 29.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29.9.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
Kad voditeljica pivnice završi zdrobljena tijekom magičarske predstave u Midsomer Oaksu, Barnaby i Nelson otkriju sukob između seoske crkve i starih poganskih tradicija. Je li slavni magičar Gideon Latimer krivac ili meta?

Bit ćeš moja, Nova TV u 20:15 sati
Kad Kemal pred sobom ugleda Nihan čim je zakoračio u slobodu, navlači na sebe oklop koji naziva “osveta”. Ne znajući za jedinu istinu koja će probiti taj oklop, za svoju kćer Deniz, svaka strijela koju ispali zabit će se u njega. Nihan je, unatoč svemu, svjesna da je Kemal jedina osoba koja će moći stati pred Emira i spasiti njezinu kćer...

Nijemi svjedok, HTV 2 u 21:35 sati
Ubojica poznatog antifundamentalističkog muslimana Amira Aziza navede tim iz Centra Lyell da se zapita tko bi ubio ovog miroljubivog čovjeka koji, međutim, nije imao dlake na jeziku. Sumnja ubrzo padne na lokalnog taksista za kojeg se ispostavi da je član Engleske obrambene lige, a sina mu je ubila talibanska eksplozivna naprava.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 23:30 sati
Nakon što su detektivi identificirali žrtvu u podrumu kao Jimmyja Sullivana, počinje lov na ubojicu. Cassie i Sunny odlučuju istražiti imena zapisana u Jimmyjevu dnevniku. U Liverpoolu se Cassie susreće s Jimmyjevom majkom koja osjeća veliko olakšanje što bi napokon mogla saznati što se dogodilo s njezinim sinom nakon što je nestao.

FILMOVI

Profesionalac, RTL u 20 sati
Bivši elitni agent Luke Wright (Jason Statham) je u dvostrukoj misiji: mora spasiti kinesku djevojčicu koja zna kombinaciju sefa, a zatim iskoristiti tu kombinaciju i nadmudriti protivnike: rusku mafiju, korumpirane političare i Trijade.

Crvena svjetla, HTV 1 u 20:05 sati
Dvoje istražitelja paranormalnih prijevara, veteranka Dr. Margaret Matheson i njezin mladi asistent Tom Buckley, proučavaju najrazličitije metafizičke fenomene s ciljem dokazivanja njihovog lažnog podrijetla. Simon Silver, legendarni slijepi medij, pojavljuje se nakon 30 godina misterioznog nestanka, i postaje najveći međunarodni izazov za ortodoksnu znanost i profesionalne skeptike.

96 sati: Istanbul, RTL u 21:50 sati
Liam Neeson se vraća kao Bryan Mills, umirovljeni agent CIA, sa specijalnim vještinama, kojeg ništa nije spriječilo da spasi svoju kćerku od otmičara. Murad (Rade Serbedzija) ,otac jednog od ubijenih otmičara želi osvetu za smrt svoga sina te otima Millsovu bivšu suprugu zbog čega ovaj opet uzima oružje u ruke.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala