Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trenutak istine i dalje puca najgore ljudske perverzije
Tema nove epizode bila je seks sa životinjama, koji pali natjecatelja Miodraga Paspalja

"Trenutak istine" i dalje puca najgore ljudske perverzije

"Trenutak istine" nastavlja sa šokantnim priznanjima u prime timeu, zbog kojih će Nova TV vjerojatno dobiti poveći račun Vijeća za elektroničke medije, koje ih je zbog "iznošenja intimnih prljavština" već opomenulo. 26-godišnji Miodrag Paspalj iz Gline, priznao je, naime, kako ga uzbuđuje seks sa životinjama, dodavši da je na internetu gledao spolno općenje žene i psa. Ipak, jedno drugo priznanje izazvalo je pravi šok među članovima njegove obitelji koji su ga gledali iz publike.

Miodrag je, naime, priznao kako spava s muškarcima - kao tinejdžer je imao prvo homoseksualno iskustvo, a branio je i tezu kako se dva muškarca u seksu bolje razumiju od muškarca i žene. Njegovi roditelji šokirali su se i kad je priznao da zaručnicu, koja nije htjela doći na snimanje game showa, vara s 31 godinu starijom ženom. Da stvar bude gora, riječ je o prijateljici njegovih roditelja, zbog koje ne namjerava oženiti zaručnicu (nakon svega što je priznao, ni ona vjerojatno više nije zainteresirana).

Iskreni Miodrag ipak je otišao kući bez ijedne osvojene kune - sve je izgubio na pitanju za 50 tisuća kuna. Niječno je, naime, odgovorio na pitanje je li ga netko od njegovih prijatelja ikad seksualno uzbudio, a detektor laži nije se složio s njegovim odgovorom.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #9
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 4.2.2009. 17:23

    Sustav te emisije je klasično šibicarenje!

    Znaš li kako to u biti funkcionira? Ja sam saznao i ostao šokiran.

    Naime, kandidati odgovaraju na pedesetak pitanja prije emisije spojeni na detektor laži. Zatim se od tih pitanja i odgovora odabire određeni broj za emisiju! Dakle, kandidati u emisiji odgovaraju na pitanja na koja su već prije dali odgovor!? To znači da im u emisiji uvijek mogu postaviti pitanje na kojem su već pali. Obično upravo takva pitanja postavljaju prije osvajanja većih cifri. Po meni je takav sustav vrhunac krađe i lopovluka! Čista manipulacija kandidatima. Kandidat može proći na takvim eliminacijskim pitanjima jedino ako ničim izazvan promijeni svoj prijašnji odgovor.

    Neviđeni lopovluk!

  • #8
    0 0
    gorlock gorlock @ 4.2.2009. 16:38

    Što se tiče emisije, već sam ranije rekao i tu se mogu složiti sa "buzdovanom" uglavnom.

    Neka makar promjene termin pa je puštaju od 2.00.-3.00. h ujutro.

    Ovaj lik o kome ste se raspisali koji voli "cucke" i koji je imao i Bog zna kakove sve odnose......... ma fuj

    SAD ĆU JA POSTAVITI PITANJE GORDANU: Jel se i on takav rodio ili je postao takav ?

    U svakom slučaju mu treba pomoć, a ruku na srce može li sad netko reći da i on ima pravo da se oženi svojim cuckom i time ostvaruje prava kao i svi ostali.

    OPROSTITE MI, on ima pravo na liječničku pomoć kao i svi njemu slični, pa tako i oni koji gaje osjećaje prema istospolnim zajednicama imaju potpuno pravo tražiti liječničku pomoć.

    Dobro "franz" zbori, pusite jedno zlo doći će i drugo, pitanje je dana kada će netko tražiti svoja prava na seksualno općenje sa životinjama.

    Idem sad povratiti     

  • #7
    0 0
    Arnol arnol @ 4.2.2009. 16:11

     Jedan par je navodno tužio tu emisiju i traži odštetu ?

    Zna li netko jel to prošlo ?

    Možda bi prije ukidanja emisije trebalo posjesti u tu stolicu naše političare ?

    Samo tko bi to mogao probaviti ?! 

  • #6
    0 0
    Skype skype @ 4.2.2009. 15:54
    Meni ga je žao . Mogli su mu dati kao utješnu nagradu jednog rasplodnog tovara. ! Em bi usput očuvali vrstu ! 
  • #5
    0 0
    franz franz @ 4.2.2009. 15:41

    .. i nakon ovoga i ostalih primjera, sad još mi netko treba govoriti na ovim stranicama ili inaće da je on - oni normalan i opčenje istospolaca i to je nešto normalno!! i nemamo tolerancije bla bla za koga ili što? lika uzbuđuje sex s životinjama!!! No comment!! za povratit!... ljudi bez dobrog su bića zvani monstrumi, utvare iz tame! 

    nemam tolerancije niti dobro mišljenje o tome!

    wilder wein

    franz

Pogledaj sve komentare (9)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala