Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ocijenite RTL Televiziju na Svjetskom rukometnom prvenstvu!
Iako smo izgubili u finalu, RTL slavi veliku pobjedu. Imaju li, po vašem mišljenju, razloga za to?

Ocijenite RTL Televiziju na Svjetskom rukometnom prvenstvu!

Priču RTL-a i Svjetskog rukometnog prvenstva pratili su brojni kvazi-skandali i glupe izjave - od neprestanog potkopavanja HTV-a, do gostovanja Line Červara i Slavka Goluže, koji su javno priznali koliko žale zbog odsutnosti državne televizije u projektu. Osim rasprave koja ju je obilježila, gledatelji su mogli svjedočiti prvom velikom projektu komercijalne televizije koju su na putu osvajanja gledatelja pratili brojni sponzori, agresivno prikazivani za vrijeme utakmica, što im dobar dio rukometnih poklonika itekako zamjera.

Vlado Šola tako je utakmice komentirao sa sponzorskom naljepnicom na sakou, a logo "jednog proizvođača mliječnih proizvoda" iskakao je iz svakog kuta. Nekima su, pak, više smetale izjave komentatora, a veliki dio forumaša danima je raspravljao o novinarkama koje su se javljale s terena i svojim govornim manama, ili pak elokvencijom, nailazile na burne (?) reakcije.

To se u prvom redu odnosi na Anu Miščević, čija je govorna mana postala tema tjedna, pa su joj otvorili i grupu na Facebooku. Zanimljivo je spomenuti i kako je grupa upravo nakon objave našeg članka zatvorena, jer je "moderator iste shvatio da je priča prerasla u raspirivanje mržnje". Osim Ane, pet minuta slave dočekale su i druge novinarke koje godinama rade u "Exkluzivu" - Nives Polovina i Antonija Mandić, koje su, primjerice na forumima, ipak ostale u sjeni kolegice i njezinog famoznog "r".

Na kraju balade - je li RTL Televizija ispunila vaša očekivanja? Po čemu su sportski prijenosi na toj TV postaji bolji ili gori od onih na državnoj televiziji? Podnosite li komentatorski glas Filip Brkića? So many questions, so little time...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (11)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala