Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 23.7.
Osim nove epizode "Sherlocka", na RTL-u počinje serija "Pingvini s Madagaskara" i nakon nje TV premijera istoimenog filma iz 2014.

TV Preporuke dana – Nedjelja 23.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23.7.

SERIJE

Pingvini s Madagaskara, RTL u 20 sati
Nakon uspješnih cjelovečernjih filmova društvo s Madagaskara dobilo je i svoju seriju u DreamWorksovoj produkciji! Društvo nerazdvojnih prijatelja iz cjelovečernjeg igranog filma, pingvine Spiku, Komu, Rica i Pištu, gledamo i u ovoj dugovječnoj animiranoj seriji. 

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 21:05 sati
Ksenija je postala članica Radničkog savjeta te zahvaljujući slučajnom susretu u kafiću odmah uspijeva poremetiti Srićine planove. Kipo dobiva novu priliku u Startu gdje upoznaje legendarnog urednika Jozu Sokrata, a prvi tekst koji piše vezan je uz bizarni Dunjin i Žungulov performans, nadahnut njihovim "okršajem" sa švercerima kave. Zbog Ladina poznanika Žac ima napade ljubomore, a Una se zbližava s Leom, ekscentričnim studentom dramaturgije...

Sherlock, RTL u 22:30 sati
Nakon neobičnog sučeljavanja s kriminalnim mastermindom Moriartyjem, Sherlock prekida istragu jer je pozvan na sastanak u Buckinghamsku palaču. Irene Adler je u posjedu kompromitirajućih fotografija princeze, kojih se sada Sherlock treba domoći. No kada Sherlock dogovori sastanak s Irene shvati da ona ima puno opasnije dokaze, koje traže odbjegli CIA agenti.

FILMOVI

Ubojice, Doma TV u 20 sati
Umoran od ubijanja, profesionalni ubojica Robert Rath (Sylvester Stallone) isplanirao je povlačenje nakon unosnog posla koji bi mu trajno osigurao egzistenciju. Rathova posljednja meta je lijepa kompjuterska stručnjakinja Electra (Julianne Moore), u čijem su posjedu kompromitirajući podaci za Rathova naručitelja. No Rath ima i novog konkurenta, okrutnog ubojicu Baina (Antonio Banderas). Odlučan zauzeti Rathovo mjesto broja jedan u svijetu plaćenih ubojica, Bain pokušava smaknuti Ratha...

Pingvini s Madagaskara, RTL u 20:40 sati
Spika, Kompa i Rico odlučili su proslaviti Pištin rođendan tako da se ušunjaju u  Fort Knox i počaste ga finim zalogajem „Cheezy Diblles“, koji se nalazi u automatu s hranom. Sasvim iznenada družina je oteta i poslana u Veneciju doktoru Oktavijusu Špricu, iza čije ljudske vanjštine se krije hobotnica koja mrzi pingvine jer su tako slatki, a njega svi ignoriraju. Rico proguta Oktavijusovu snježnu kuglu te kantu neke zelene tekućine, koja je zapravo meduzin serum, pa se društvo daje u bijeg dok ga Oktavijusovi plaćenici love po kanalima u Venciji. Kada se prijatelji nađu u klopci, spasi ih arktička tajna elitna grupa pod nazivom Sjeverac.

Iron Man, Nova TV u 21:30 sati
U uspješnoj ekranizaciji priče o legendarnom Marvelovu superheroju, bogatog industrijalca i briljantnog izumitelja Tonyja Starka (Robert Downey Jr.) otima teroristička organizacija kako bi ga natjerala da im izradi razarajuće oružje. Međutim, Tony pobjegne na slobodu zahvaljujući posebnom odijelu koje je sam izradio od metalnog otpada i rezervnih dijelova. Nakon povratka kući on odluči usavršiti svoje odijelo i koristiti ga za borbu protiv zla te priseže braniti svijet kao moćni superheroj Iron Man.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala