Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 22.7.
Večeras u 20 sati birajte jedan od tri filma, a oko 22h vas čekaju "G.I. Joe: Osveta" i "Zvjezdane staze" iz 2009. godine

TV Preporuke dana – Subota 22.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22.7.

SERIJE

Stalker, Doma TV u 22 sata
Nakon nasilne provale u kuću poznatog voditelja, Beth i Jack smjesta istraže njegova prijašnjeg uhodu, no brzo uviđaju da je taj slučaj mnogo zamršeniji. U međuvremenu Perry dobiva nove uvide u Bethinu prošlost.

Seks i grad, HTV 2 u 22:20 sati
Carrie izađe na drugi spoj s Rayom, na večeru kod njega. Ray bi htio da poslušaju jazz album, a ona mu konačno kaže da ne voli jazz. On joj se približi i zavede je, pa joj se glazba svidi. Na putu kući Carrie, Charlotte i Miranda razgovaraju o Samanthinoj novoj partnerici. Charlotte dođe kući i konačno se seksa s Treyom u krevetu...

FILMOVI

Čuvarica svoje sestre, Doma TV u 20 sati
Ekranizacija istoimenog bestselera spisateljice Jodi Picoult, potresna je priča o mladoj djevojci, rođenoj samo kako bi donirala organe svojoj teško bolesnoj sestri, koja odluči tužiti roditelje kako bi konačno mogla živjeti normalnim životom.

Transporter, RTL u 20:05 sati
Odličan akcijski triler redatelja Louisa Leterriera i Coreyja Yuena, snimljen po scenariju u kojem je sudjelovao i slavni Luc Besson, pravi je primjer žanrovskog vrhunca i kvalitetne kino zabave. Glavno oružje filma izvrsni je Jason Statham u ulozi Franka Martina.

Legende u Vegasu, HTV 1 u 20:05 sati
Četiri velike hollywoodske zvijezde pojavljuje se u glavnim ulogama u komediji o starim prijateljima koji odluče održati momačku večer za pamćenje. Lokacija - Las Vegas!

G.I. Joe: Osveta, Nova TV u 21:30 sati
Pripadnici američke vojne postrojbe G. I. Joe, takozvani „Joeovi“ bore se protiv smrtnih neprijatelja koji pripadaju skupini Cobra. Glavni zapovjednik Cobre, zli Zartan, kontrolira svjetske vođe i planira vladati svijetom pritom žrtvujući nevine ljude. Joeovi ne odustaju tako lako iako ih je mnogo manje od Zartanovih ljudi i naprave plan kojim će pokušati maknuti Zartana s vlasti jednom zauvijek i tako spasiti svijet od propasti!

Zvjezdane staze, RTL u 22 sata
Na dan njegovog rođenja, otac Jamesa Kirka (Chris Pine) umire na brodu koji je bio dio posljednje linije obrane protiv tajanstvenog svemirskog broda u potrazi za Spockom, dječakom na planetu Vulcan.  Dvadeset i pet godina kasnije, Kirk je mladi buntovnik koji tek treba ostvariti svoj potencijal u zvjezdanoj floti. Upoznaje mladog zapovjednika Spocka (Zachary Quinto), a ubrzo se tvrdoglavi i ponosni mladići sukobljavaju. Iznenada je uzbuna objavljena na Vulcanu pa kadeti – Nyota Uhura (Zoe Saldana), Hikaru Sulu (John Cho), Pavel Chekov (Anron Yelchin), Kirk i Spock u novom USS Enterprise brodu kreću prema planeti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala