Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 1.7.
Večeras od 20 sati pogledajte odlične filmove novijeg i starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 1.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1.7.

SERIJE

Sufražetkinje, HTV 3 u 22:10 sati
Članice Banburyjevskog kružoka za fine zanate ljubazno zahtijeva pravo glasa za žene ne mogu se dogovoriti oko priče za pantomimičku predstavu, no novosti s bojišnice smiruju zahuktale strasti.

Seks i grad, HTV 2 u 23:10 sati
Charlottin prvi izlazak s Bradom protječe spektakularno dobro, sve dok ne dođe trenutak za poljubac na vratima. Carrie se također upušta u novi pothvat - dizajnera namještaja Aidana. Kako bi ga impresionirala, kupi jedan od njegovih kožnih stolaca. Aidan je očaran Carrie sve dok ona ne izvadi cigaretu.

FILMOVI

Preko ograde, RTL u 20 sati
Ekranizacija istoimenog uspješnog stripa urodila je odličnom animiranom komedijom, pravom poslasticom za čitavu obitelj. Ova poučna, poticajna i ekološki osviještena priča o veseloj šumskoj družini i avanturi njihova života može se pratiti na nekoliko nivoa, što joj pridaje posebnu vrijednost i čini je zanimljivom svim generacijama.

Prvi vitez, HTV 1 u 20:05 sati
Legendarni Sean Connery i slavni Richard Gere dva su velika ratnika čija će najvažnija bitka ipak biti vođena za ljubav, i to u ovoj epskoj romantičnoj priči o ljubavnom trokutu, časti, odanosti i izdaji usred čarobnoga Camelota.

Nindža kornjače, Nova TV u 21:25 sati
Najpoznatije kornjače na svijetu, Leonardo, Michelangelo, Raffaello i Donatello, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera uzeti ponovo pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Mlade mutante u novim pustolovima pratit će Megan Fox u ulozi novinarke April, a za veselu atmosferu pobrinut će se njezina urednica, slavna komičarka Whoopi Goldberg!

Bande New Yorka, HTV 1 u 22:55 sati
U velikoj i krvavoj uličnoj bitci, ozloglašeni vođa starosjedilaca, zvani Bill the Butcher (Daniel Day-Lewis) ubija vođu bande irskih doseljenika, Priesta (Liam Neeson) i preuzima prevlast nad ulicama New Yorka. Godine njegove okrutne vladavine obilježila je beskrajna mržnja i prijezir prema svim doseljenicima. Ni ne sluti da će mu život uskoro biti ozbiljno ugrožen dolaskom mladog Amsterdama Vallona (Leonardo DiCaprio), koji će učiniti sve kako bi osvetio smrt svog oca...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala