Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Steve Carell spreman je za borbu protiv Emme Stone
Trailer za film "Borba spolova" otkriva istinitu priču o teniskom meču koji je potaknuo pitanja o jednakosti žena

Steve Carell spreman je za borbu protiv Emme Stone

Iako je ljetna filmska sezona tek počela već je počela priprema za jesensku shemu i to kroz predstavljanje trailera za filmove čiji izlazak očekujemo u to vrijeme. Jedan od tih filmova donosi priču o medijski vrlo popraćenom teniskom dvoboju između Billie Jean King i Bobbyja Riggsa 1973. godine, dvoboju u kojem se muškarac našao u borbi protiv žene u događaju koji je postao poznat kao Borba spolova.

Film nam daje pogled na jednakost između muškaraca i žena, ne samo na teniskom terenu već i u svijetu izvan njega. Emma Stone glumi Billie Jean King dok se bori sa svojim dosadašnjim stanjem i vlastitom seksualnošću dok Steve Carell glumi Bobbyja Riggsa, profesionalnog tenisača koji ima problema sa kockanjem i silno želi vratiti svjetla reflektora ponovno na sebe.

Ono što je počelo kao proračunat plan stvaranja teniskog susreta koji će privući pozornost cijelog svijeta postalo je ženski pokret za poštovanje i jednakost žena. Čak ni Bobby Riggs nije bio svjestan kakav utjecaj će taj meč imati, ne samo na svijet tenisa već i na cijeli svijet.

Uz Emmu Stone i Stevea Carella u filmu glume Andrea Riseborough, Sarah Silverman, Bill Pullman, Alan Cumming, Elisabeth Shue, Natalie Morales, Fred Armisen, Chris Parnell, Eric Christian Olsen i drugi.

Film režiraju Jonathan Dayton i Valerie Faris, a scenarij potpisuje oskarovac Simon Beaufoy. Borba spolova stiže u kino 22. rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala