Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.4.
Pogledajte što smo večeras izdvojili od emisija, serija i filmova koji kreću u nešto kasnijem terminu, od 22 sata

TV Preporuke dana – Petak 28.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28.4.

SERIJE / EMISIJE

Super ljudi, RTL u 20:10 sati
U novoj emisiji regiji će se predstaviti i gotovo 12-godišnji Noel Mrkonjić. Taj nadasve šarmantni Zagrepčanin osvojit će i publiku i žiri svojim supermoćima, ali još više svojim šarmom. Njegov zadatak biti će zapamtiti gdje su ružičasti, a gdje plavi baloni! A takvih balona je 118! Iako će 12. rođendan slaviti tek za nekoliko dana, njegova životna priča doista je impresivna. Mama Ljiljana kaže kako su joj već s Noelova četiri mjeseca rekla da ima dijete genijalca. S obzirom na njegovu inteligenciju, psihologinja je predložila da već u prvom razredu završi dva razreda.

Tuđi život, Nova TV u 20:15 sati
Liječnici tvrde da Džansu nema izbora i da mora odustati od djeteta. No Džansu je odlučna i želi pod svaku cijenu roditi dijete. Dilara okrivi Haruna za prisluškivanje njezinih telefonskih razgovora. Harun nikako ne uspijeva uvjeriti Dilaru u svoju nevinost. Odlučuje svojoj teti Mahide oduzeti sva prava i zatvoriti je u starački dom. Ovaj Harunov potez tjera Mahide da iskoristi svoj posljednji adut.

Vera, HTV 2 u 21:30 sati
Viša inspektorica Vera Stanhope istražuje tajanstvenu smrt mladića čiji su ostaci pronađeni u udaljenim špiljama na mjestu poznatom po zabranjenim susretima tinejdžera.

FILMOVI

Ja sam legenda, Nova TV u 22 sata
Godinama nakon što smrtonosni virus pobije skoro sve na Zemlji, a ostale pretvori u čudovišta, jedini preživjeli u New Yorku, znanstvenik Robert Neville pokušava pronaći lijek koji bi poništio učinke virusa.

Brzi i žestoki: povratak, RTL u 22:10 sati
Vin Diesel i Paul Walker u novom nastavku filma o brzini u kojem se vraćaju na ulice na kojima je sve i počelo i uživaju u brzoj vožnji, egzotičnim autima i utrkama po meksičkim pustinjama.

Machete, HTV 1 u 0:40 sati
Akcijski film neskrivenog meksičkog nacionalističkog naboja, iza čije se akcijsko-zabavne priče skrivaju vrlo ozbiljni autorski komentari imigrantske zbilje na jugu Amerike te slika sveopće korumpiranosti društva. Veliki adut filma su i brojni poznati glumci u malim i velikim ulogama.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala